Endriu1987 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Czesc Jestem od niedawna posiadaczem Aprilia Rs 125 Rok 97 z Silnikiem Rotax 123 Jak Ją Zakupiłem To Już Niedziałał Obrotomierz ;/ Myślałem że to tylko linka, ale sprawdzałem i wyjmowałem ją i jest cała. ona idzie z obrotomierza do silnika i tam jest nakrecana na taką śróbkę z gwintem odkręcałem tą Śrubke obok silnika a tam podnia nic niema, wiec na jakiej zasadzie ten obrotomierz działć powinien?. co może być przyczyną bardzo prosze o odp bedę wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1987 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Czesc Jestem od niedawna posiadaczem Aprilia Rs 125 Rok 97 z Silnikiem Rotax 123 Jak Ją Zakupiłem To Już Niedziałał Obrotomierz ;/ Myślałem że to tylko linka, ale sprawdzałem i wyjmowałem ją i jest cała. ona idzie z obrotomierza do silnika i tam jest nakrecana na taką śróbkę z gwintem odkręcałem tą Śrubke obok silnika a tam podnia nic niema, wiec na jakiej zasadzie ten obrotomierz działć powinien?. co może być przyczyną bardzo prosze o odp bedę wdzięczny pozdrawiam OBROTOMIERZ NAPRAWIONY TAM GDZIE IDZIE LINKA DO SILNIKA BRAKOWAŁO NAPĘDU OBROTOMIERZA KUPIŁEM ZAMONTOWAŁEM I DZIAŁA ;D[/size] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi