w11 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Cześć Wszystkim ! wychodzę do Wszystkich z propozycją spotkania - mam na myśli wejście w życie cyklicznej imprezy na koniec wakacji (ostatni weekend) pn. Harley Party. Impreza ma być połączeniem zakończenia wakacji z urodzinami mojej chrześnicy Agniesi (teraz będzie miała roczek). Wygląd imprezy podobny jak to zwykle bywa na zlotach. Miejsce akcji: jez. Łąkie (plaża). Dojazd: północna Wielkopolska, gmina Lipka. szczegóły trasy np. Poznań - Piła - Krajenka - Złotów - Łąkie (ze Złotowa kierunek na Człuchów, na końcu miasta w lewo) Gdańsk - Chojnice - Człuchów - Debrzno - Łąkie (w miejscowości Debrzno Wieś kręcić na Radawnica) Koszalin - Szczecinek - Okonek - Jastrowie - Złotów - Radawnica - Łąkie (w Złotowie kierunek na Lędyczek, we wsi Radawnica kręcić na Debrzno) Bydgoszcz - Sępólno Kraj. - Lipka - Łąkie (w Lipce nie kierować się na Człuchów, a na Złotów - przy rozwidleniu dróg, koło kapliczki kręcić jak pokazuje znak Łąkie 8) co Forumowicze na temat tej imprezy ? w razie zapytań dzwonić na moją komórkę 665-616-132 pozdrawiam, szerokości dla Wszystkich. Jabol / w11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 pn. Harley Party. Czy wjazd maja tylko armatury z fredzlami nawiazujac do nazwy imprezy ? :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w11 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Na teren imprezy wjazd będzie miał możliwość każdy, nieważne czy ma choppera czy ścigacza. Pomysł zrodził mi się teraz w sobotę, gdy byłem na zlocie w Debrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A może jakieś szczegóły? Jak to ma wyglądać? Jakie masz dla nas atrakcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Atrakcje: kaszanka z grila i piwo z biedronki;] Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi