Shakin Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam, chciałbym jeszcze do konca wakacji wybrać się nad jakieś jeziorko (tak w granicach 150 km od Zgorzelca ;p) Czy ktoś był nad jakimś jeziorkiem na Dolnym śląsku, w Lubuskim lub Wielkopolsce? Generalnie mój plan jest taki - 3 dni i pod namiot. Znalazłem np. jakiś Bronków, ale wjazd na pole namiotowe z możliwością korzystania z kibelka itd wyszło ponad 100zł (za namiot, 2 os i moto + motorower). Nie ukrywam :D Przydałoby się coś taniej. A że to byłby mój pierwszy wyjazd to nie chciałbym wpaść w jakieś syfiaste pole.. Nie chcę się od razu zrazić.. Więc czy ktoś był w okolicach nad jeziorkiem? Może coś polecić? Dziękuję wszystkim za odpowiedź Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja Polecam Łagów Lubuski, 2 niesamowite jeziorka. Fajne pole namiotowe, wszędzie blisko. http://lagow.pl/index.php?option=com_conte...id=95&Itemid=60 fotki - http://lagow.pl/index.php?option=com_ponyg...ategory&catid=2 Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wielkie dzięki za wiadomość ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja tak samo polecam Lagow, bylem dwa razy i z chcecia odwiedzilbym to miejsce raz jeszcze :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Aha ;) Fajnie ;) A jak to tam z cenami? W Niesulicach wyliczyli mi 40zł za dobe ;/ Wolałbym chyba coś trochę mniej, chyba, że to taka normalna cena (namiot + wjazd dla moto + my ;p + jakas opłata klimatyczna czy cos) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Sadzac po zdjeciach to na 99% tutaj bylem dwa razy: http://meteor.turystyka.pl/szkolneschronis...uski,lagow.html Powiem tak, warunki skromne ale tanio. Ty chcesz na 3dni pod namiot to wydaje mi sie ze to bedzie odpowiednie miejsce :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Aha ;) Fajnie ;) A jak to tam z cenami? W Niesulicach wyliczyli mi 40zł za dobe ;/ Wolałbym chyba coś trochę mniej, chyba, że to taka normalna cena (namiot + wjazd dla moto + my ;p + jakas opłata klimatyczna czy cos) w Łagowie 40 zł to za mega pokoik z łazienką i miejscem na moto :) spaliśmy na rbim. Namiot koło 8 zł. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Dzięki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi