Chris Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jakiś sk...wiel dzisiaj w nocy z ulicy Stanisławowskiej ukradł mi z garażu prawie nowy kask KBC, kurtkę motocyklową i lampę do Kawy ZX12R. Rzeczy leżały na siedzeniu w moim samochodzie. Osiedle zamknięte, garaż w piwnicy, myślałem, że jest bezpiecznie. Nie zamknęłem auta przez przypadek, może to i lepiej, bo straciłbym jeszcze szybę. Wszystko jest bardzo charakterystyczne: -lampa przednia uszkodzona po szlifie- popękana obudowa i brak kawałka klosza (nie wiem po co komu coś takiego) -Kask KBC, rozmiar XL, niebiesko-czarny (bardzo mało motocyklistów używa tej firmy- i do tego to pstrokate malowanie czarno-niebiesko-srebrne) -Kurtka z materiału, rozmiar XXXL firmy 4-biker z rozdarciem na lewym łokciu po szlifie (nie mam pojęcia po co to zabierał, jest praktycznie nie sprzedawalna w tym stanie i rozmiarze) Gość ryzykował, a nie zarobi na tym za wiele. Może sprzedać ewentualnie kask za bezcen. Strasznie mnie to wkurzyło. Mój apel do motocyklistów z Wrocka- gdyby ktoś przyuważył skradzione rzeczy, proszę o kontakt. Moj tel 691058414. Mam pewne podejżenia, gdyż nie jest to pierwsza kradzież w tym garażu podziemnym, więc musi być zamieszany ktoś z naszego budynku, kto wpuścił złodzieja, bądż sam dokonał kradzieży. Złodzieju, strzeż się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi