Bergi Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam! Dziś mam do sprzedania motocykl enduro, jakim jest KTM 125 EXC z 1998r. Jest on zarejestrowany, ubezpieczony, z ważnym przeglądem. W motocyklu wymieniłem bardzo dużo części, między innymi: -Kompletne nowe sprzęgło (hydrauliczne), -nowy nicassil, -tłok Vosnera (1selekcja!), -tryb na wale, -nowe łożyska (silnik i koło tył), -simeringi, silniczki hamulcowe, -klocki hamulcowe, -zębatka przednia, -zawór wydechowy, -nowy przewód hamulcowy, -tylne koło EXCEL (poprzednie uległo zniszczeniu przez łożysko), -świeca, -olej w skrzyni biegów, -olej w lagach, -opona tylna. Do enduro dodaje nowe klocki hamulcowe, plastiki boczki (pomarańczowe), jedyne co do wymiany to napęd (jest jeszcze w dostatecznym stanie). KTM to marka nie zawodna, mój EXC jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Motocykl jest bardzo silny i zrywny. Na zdjęciach widnieje bez lamp, rejestracji i podpórki bocznej, zdjąłem to ponieważ KTM za szybko zjada opony na asfalcie (kostki). Sprzedaje tylko i wyłączne z powodu przesiadki na full crossa, u mnie są tylko lekkie tereny ( co wyklucza tutaj KTM ;), a zawieszenie nie jest do jazdy na torze motocrossowym). Możliwa zamiana(nawet na motocykl niesprawny), wszelkie oferty rozpatrzę. Cena do rozsądnej negocjacji. Filmik jak pracuje motocykl: Kontakt: gg: 1629784 (pisać nawet jak niedostępny) kom: 691269633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi