Skocz do zawartości

GSR '06

anretam
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega prosił mnie o zamieszczenie ogłoszenia.

Sprzęcik zakupiony w salonie, jeżdżony okazjonalnie, jeśli to będzie miało dla kogoś jakieś znaczenie to ręczę za przebieg tego moto:

(...)

przesyłam zdjęcia i opis GSRa. Dużą wadą jest pewnie brak książki serwisowej, ale zaginęła ona podczas przeprowadzki do Jasła...

Przegląd potwierdzony fakturą z serwisu. Jakbyś mógł wkleić ogłoszenia na forum to będę super wdzięczny. Motor naprawdę zadbany, garażowany, nigdy nie stawiałem go na gumę, ani nie wkręcałem na czerwone pole obrotomierza:)

a oto opis:

Cena (do negocjacji)

18 000 PLN

Rok produkcji: 2006, Data pierwszej rejestracji: 04/2008, Przegląd:

04/2011, Ubezpieczenie: 04/2010, 5 900 km, Moc: 98 KM (72 kW), Pojemność skokowa: 599 cm3, benzyna, srebrny-metallic, Rodzaj napędu:

Łańcuch,

Dodatkowe wyposażenie:

elektryczny starter

Dodatkowe informacje:

kupiony w polskim salonie, bezwypadkowy, zarejestrowany w Polsce, pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, garażowany

Opis pojazdu:

Motocykl w stanie idealnym - lekkie pęknięcie po prawej stronie bocznej osłony siedzenia (zabezpieczone i niewidoczne), dodatkowo:

oryginalna szyba turystyczna oraz crashpady. Motocykl gotowy do jazdy, świeżo po przeglądzie. BRAK książki serwisowej (zgubiona podczas

przeprowadzki) - przegląd okresowy potwierdzony fakturą z serwisu!

telefon: 601 140 080

http://img7.imageshack.us/img7/5826/p1010103heq.jpg

http://img190.imageshack.us/img190/1016/p1010106p.jpg

Edytowane przez anretam