iza5 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam! Zauważyłam, że jest wątek na temat XJ600 :) Trudno nie zauważyć. Piszę w osobnym by odróżnić od poprzedniego i nie zwiększać, już i tak ogromnej ilości stron w poprzednim. Przeczytałam mniej więcej połowę :) Przymierzam się do zakupu XJ z roczników '82 do '86. I teraz pytanie do osób znających odpowiedź: czy motocykl mnie zawiedzie? Uprzedzając komentarze: wiem, że każdy może: nawet ten, który wyjechał z salonu :) Chodzi raczej o to, czy kupując starszą maszynę nie kupuję sobie problemu? Nie zakochałam się jeszcze w nich na tyle by nie spojrzeć na coś innego.... I pytanie drugie: na ile dane podawane przez producenta wtedy są zgodne ze stanem dzisiejszym? Czy ze względu na wiek nie pali więcej, jeździ wolniej, mniej sprawnie?? I pytanie trzecie: jak jest z dostępnością części? Dziękuję za odpowiedzi! Pozdrawiam, Iza Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez iza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi