mariuuuszek Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam, jak wiadomo w naszym kochanym kraju mamy tylko jeden tor na ktory i tak ciezko sie jest dostac a jak nawet juz sie dostaniem to pewnie jest straszny tlok( tak przypuszczam bo nigdy jeszcze nie bylem :P ). Wiec mam pytanie czy wie ktos moze gdzie niedaleko granicy w Niemczech sa jakies tory motocyklowe. Mieszkam obok Zgorzelca ( 40 km od granicy) wiec pewnie na tor w Poznaniu bede mial dalej niz do Niemiec. Znajomy mowil ze jest gdzies niedaleko tyle ze jak mi powiedzial cene to zwariowalem i myslalem ze zartuje ( 150 euro i smigasz ile chcesz) nie wiem ile w tym prawdy dlatego pytam Was drodzy forumowicze czy ktos cos na ten temat wie?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Cena jest dosyć prawdopodobna, ale po rozmowie z gościem z krainamoto.pl dowiedziałem się, że będą organizowali wyjazdy na tory w Niemczech (włącznie z transportem moto i ludzi) po trochę lepszych cenach dla grup zorganizowanych. Obecnie robią to w Polsce na dostępnych torach z Kędziorem, ale za zaledwie 200-250 pln. Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi