Skocz do zawartości

Gdansk --> Bialystok & back

zqubaniec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

PrzemekB źle myślisz, jeśli myślisz,że ja do wypraw się nie przygotowywuje. Pod względem awaryjności na drodze mam komplet kluczy, podstawowe wiadomości na temat naprawy mojej Hondy w razie czegoś oraz liste z pewnych stron z numerami tel w razie pomocy na trasie, więc proszę, że "bezmyślnie wyjeżdzam" (bo tak wywnioskowałem, że sądzisz, że jestem bezmyślny). To że mam naście lat to nie znaczy że mam nasrane w głowie, dlatego wypraszam sobie tego typu teksty. Piszę to, nie ze złości, ale w celu poprawienia Twojej wypowiedzi.

Nie zrozumiałeś wypowiedzi.

Jak będziesz miał koło 30-ki to zobaczysz jak zmienia się psychika człowieka. Ty posłużyłeś mi tylko przykładem z racji Twojego wieku. Chodziło mi o wytłumaczenie "stracha" kolegi starszego od Ciebie prawie 2 razy, który założył temat, bo to akurat normalne -nic więcej.

Już wcześniej w innym temacie pisałem Ci, że dobrze robisz (jesteś bardzo dojrzały jak na swój wiek) więc nie wiem dlaczego to teraz tak odebrałeś. W mojej wypowiedzi nie było nic co miało dotyczyć Ciebie osobiście.

Przeczytaj dokładnie jeszcze raz to zdanie a zobaczysz, że nie dotyczy to Ciebie bo są w nim użyte słowa bezosobowo: "się nie myśli" a nie "Ty nie myślisz" "się jedzie" a nie "Ty jedziesz"

Lukasz2112 ma naście lat, wtedy się nie myśli co się może stać tylko się jedzie bez zastanawiania.

Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne :crossy:

Pozdro

Edytowane przez PrzemekB