PrzemekB Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) PrzemekB źle myślisz, jeśli myślisz,że ja do wypraw się nie przygotowywuje. Pod względem awaryjności na drodze mam komplet kluczy, podstawowe wiadomości na temat naprawy mojej Hondy w razie czegoś oraz liste z pewnych stron z numerami tel w razie pomocy na trasie, więc proszę, że "bezmyślnie wyjeżdzam" (bo tak wywnioskowałem, że sądzisz, że jestem bezmyślny). To że mam naście lat to nie znaczy że mam nasrane w głowie, dlatego wypraszam sobie tego typu teksty. Piszę to, nie ze złości, ale w celu poprawienia Twojej wypowiedzi. Nie zrozumiałeś wypowiedzi. Jak będziesz miał koło 30-ki to zobaczysz jak zmienia się psychika człowieka. Ty posłużyłeś mi tylko przykładem z racji Twojego wieku. Chodziło mi o wytłumaczenie "stracha" kolegi starszego od Ciebie prawie 2 razy, który założył temat, bo to akurat normalne -nic więcej. Już wcześniej w innym temacie pisałem Ci, że dobrze robisz (jesteś bardzo dojrzały jak na swój wiek) więc nie wiem dlaczego to teraz tak odebrałeś. W mojej wypowiedzi nie było nic co miało dotyczyć Ciebie osobiście. Przeczytaj dokładnie jeszcze raz to zdanie a zobaczysz, że nie dotyczy to Ciebie bo są w nim użyte słowa bezosobowo: "się nie myśli" a nie "Ty nie myślisz" "się jedzie" a nie "Ty jedziesz" Lukasz2112 ma naście lat, wtedy się nie myśli co się może stać tylko się jedzie bez zastanawiania. Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne :crossy: Pozdro Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zqubaniec Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 No i wyjazd szlag trafił! Może później się uda. Zawsze coś musi wypaść głupiego. No ale Wasze rady przydadzą się na przyszłość. Szerokości wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi