marifromkanzas Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam wszystkich Pragnę poinformować, że w dniach 14-16 sierpnia odbędzie się kolejny "ZLOT U MAŁEGO" Miejsce : Kazanice (6km od Lubawy) WARM-MAZ. Wszelkie info Mały : 694 553 344 przewidziano sporo atrakcji :-) zapraszamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirex Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Byłem widziałem i jadę w tym roku .Takiego II zlotu nie ma w kraju bo tam MAŁY rządzi i basta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falcone Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jak nic mi nie wypadnie to też będę. Lecz tym razem biorę namiot :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi