osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) to jak tak wszyscy gdzieś zapraszaja to i ja nie będę gorsza i zapraszam 1 sierpnia do giżycka na 19h na koncert moich przyjaciół, kapela zwie się AMETRIA i grają fajną muzę z ostrym kopem:) [url=http://www.myspace.com/ametriaband polecam dobra zabawa gwarantowana:))) :buttrock: :biggrin:zapraszam Edytowane 24 Lipca 2009 przez osa7979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) No tak, super grają. Jest tam wszystko: Guano Apes, Korn, Slipknot, Limp Bizkit... Mają może coś swojego? Ok. To jak się spotkamy? :bigrazz: Edytowane 24 Lipca 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No tak, super grają. Jest tam wszystko: Guano Apes, Korn, Slipknot, Limp Bizkit... Mają może coś swojego? Ok. To jak się spotkamy? :bigrazz: http://www.myspace.com/ametriaband tu ich posłuchasz a jesli mamy się spotkać to mnie nie przegapisz w tłumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 (edytowane) http://www.myspace.com/ametriaband tu ich posłuchasz tu ich słuchałem. :bigrazz: a jesli mamy się spotkać to mnie nie przegapisz w tłumie Hmmm, jestem trochę ślepy, ale jakby co to będę miał obrożę na szyi. Bez numerka. Bo jestem bezpańskim psem :bigrazz: Edytowane 25 Lipca 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 tu ich słuchałem. :bigrazz: Hmmm, jestem trochę ślepy, ale jakby co to będę miał obrożę na szyi. Bez numerka. Bo jestem bezpańskim psem :bigrazz: oki wezmę kawła sznurka to cię do jakiegoś płota przywiążę:))) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 No tak, super grają. Jest tam wszystko: Guano Apes, Korn, Slipknot, Limp Bizkit... Mają może coś swojego? Proszę Cię... Kapela zajebista, byłem na ich koncercie wiosną i chętnie to powtórzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Proszę Cię... Kapela zajebista, byłem na ich koncercie wiosną i chętnie to powtórzę :) tez tak uważam znam ich osobiście bardzo zacni ludzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi