pognia Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 W dniach 21-23 sierpnia w Ustce, przy plaży zachodniej odbędzie się IV Pożegnanie Lata. Super impreza, w super miejscu. W programie dwie parady w tym nocna z pochodniami, rejs kutrem po redzie w Ustce, koncerty, laseczki, niepowtarzalne konkurencje. KONTAKT MAGNETO 508 80 11 07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zlot bardzo fajny polecam . bylam w zeszłym roku i naprawde warto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zeby nie bylo, ja nie mam z tym nic wspolnego, niemniej podoba mi sie wizja takiego wypadu...;) dobrze jeszcze jakby sie dalo jakies szczegoly dopowiedziec. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Hehehe zadzwoń do Magneta i sie dowiesz wszystkiego, Na pewno chętnie z Tobą pogada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi