dziadek174 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Jak w temacie: kurtka, motocyklowa skórzana, ochraniacz pleców, ramion, łokci, kieszeń wewnętrzna, dwie zewnętrzne. Wentylacja: cztery otwory z przodu (zasuwane), dwa z tyłu na plecach (zasuwane) Regulacja na gumę i rzep w pasie, rozsuwane rękawy, krótki zamek do łączenia ze spodniami , oczywiście YKK. Kurtka nie jest nowa, używałem jej na początku sezonu, normalne ślady użytkowania, nigdzie nie ma przetarć, przejechała u mnie na plecach jakieś 1000km, potem kupiłem cały komplet tekstylny i ta jest mi zbędna. Kurtka jest w rozmiarze M. Podaje zainteresowanym swoje rozmiary: 175 cm, 75 kg (czyli taki malutki mięsień) http://www.allegro.pl/item693906011_sprzed...a_skorzana.html Rabat dla forumowiczów :icon_biggrin: Podaje adres : [email protected] Jeżeli ktoś chciałby wcześniej przymierzyć jest taka możliwość również w Pruszkowie (praca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek174 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zamykam temat, sprzedana :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi