DJ HAPPY KID (KUFEL) Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 niestety nie bedzie Mnie byłem w środę bo ładna pogoda :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Siedzę w domu i smarkam, Achilles boli a tu jeszcze taka koszmarna wiadomość z BOREK :eek: Otóż w dniu dzisiejszym Nasz Kolega ,Brat,Przyjaciel, Wujek ANIS poświęcił swoje klejnoty rodzinne i usmażył tym wiecznie głodnym ,pazernym kumplom jajecznice. Z własnych jajek :eek: :eek: :eek: I zjedli wszystko. A Anis :icon_eek: Jak będzie wyglądać Jego życie? Uczciłam minutą ciszy pamięć tej części ciała Anisowego zwanego męskością. W każdym ,kto spożył tę jajecznicę będzie teraz cząstka ANISA. Maleńki Jesteś Wielki pomimo wszystko,nawet bez .... To mi nie przechodzi przez gardło. Ile Kobiet stało się dziś nieszczęśliwymi :banghead: O Eli- żonie poszkodowanego nie wspomnę. Zapłakana Joaśka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 (edytowane) Ile Kobiet stało się dziś nieszczęśliwymi :banghead: Joasiu a moze wlasnie odetchnely pelna, ze sie tak wyraze, piersia z ulga ?? I zeby tak .... wlasne cochones :eek: Edytowane 3 Października 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Joasiu a moze wlasnie odetchnely pelna, ze sie tak wyraze, piersia z ulga ?? I zeby tak .... wlasne cochones :eek: A już myślałem,że otworzę forum i poczytam sobie spokojnie normalne tematy.A tu znów borki.Tych wątków jest chyba z pięć na forum./gdzie moderatorzy?w borkach_Miałem nadzieję że spamerzy siedzą i wódkę w borkach piją a tu znów niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) :crossy: JA w domku Miko i Anis chiba tyż Dziekuję wszystkim za świetną zabawę :flesje: P.s fotki zgrywam :icon_twisted: i są już fotki http://lsm.netau.net/portal_page2.html?alb...746879948975393 Edytowane 4 Października 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Otóż w dniu dzisiejszym Nasz Kolega ,Brat,Przyjaciel, Wujek ANIS poświęcił swoje klejnoty rodzinne Uuuuu... Wszyscy wrócili?? Coś słyszałem, że (taki jeden a nie inny) ciśnienie wam podwyższył :biggrin: http://lsm.netau.net/portal_page2.html?alb...750722902145586 2 pytania 1. Gdzie to??? :biggrin: 2. Co to za dziewczyna, trzymająca kask za tasiemke (o zgrozo) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 To było na pustyni Sulejowskiej. Na szczęscie niedaleko była oaza i zalew :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonka Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 hmmm... a mogę sie dowiedzieć co jest nie tak w trzymaniu tak własnie kasku bo nie rozumiem twojego "o zgrozo" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 hmmm... a mogę sie dowiedzieć co jest nie tak w trzymaniu tak własnie kasku bo nie rozumiem twojego "o zgrozo" ?? w ten sposób ukręciłem zapięcie w kasku firmy Nitro :bigrazz: dlatego wyskoczyłem z tym "o zgrozo" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Moze dobrze ze ukreciles ,,na sucho,, a nie urwalo sie np. podczas wypadku. To kask byl do dupy a nie sposob trzymania. Pozdro. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi