osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 O taaak, byłem niegrzeczny i zasłużyłem na klapa w pupę, Pani Profesor :bigrazz: Jest Pani taka apodyktyczna... apodyktyczna i surowa zapomniałeś dodać:)))a tak na marginesie to ja wolę dostawać klapsy niż je dawać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ooo tak. To może jutro wpadniesz do nas. kochany ja w tym wieku raczej nie wpadam, jestem za świadomym macierzyństwem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 "wpadniesz do nas" ..... to teraz znaczy zajść w ciąże? hmmm......... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 "wpadniesz do nas" ..... to teraz znaczy zajść w ciąże? hmmm......... [/q ok dla jasności nie wybieram się:)teraz jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No dobra .... chciałaś zabłysnąć ..... looooz :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No dobra .... chciałaś zabłysnąć ..... looooz :biggrin: ja i tak błyszcze:)) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No to może mocniejszy puderek? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No to może mocniejszy puderek? :biggrin: no własnie używam opalizujący, jak chcesz chętnie Ci pożyczę :biggrin: też będziesz błyszczał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 "wpadniesz do nas" ..... to teraz znaczy zajść w ciąże? hmmm......... Nie czepiaj się. Koleżanka posunięta w latach to i doświadczona. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 no własnie używam opalizujący, jak chcesz chętnie Ci pożyczę :biggrin: też będziesz błyszczał :biggrin: Nie dzięki .... nie lubie "wspomagaczy" :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Przepraszam, że przerywam, ten jakże ciekawie rozwijający się wątek, :notworthy: ale czy planujecie jakąś wspólną wyprawę do Wieliszewa (ewentualne miejsce startu i godzina??), czy każdy śmiga samodzielnie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A ja lubię viagrę. :bigrazz: chyba jesz ją wiadrami:))) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A ja lubię viagrę. :bigrazz: Szczególnie w Pracy Przepraszam, że przerywam, ten jakże ciekawie rozwijający się wątek, :notworthy: ale czy planujecie jakąś wspólną wyprawę do Wieliszewa (ewentualne miejsce startu i godzina??), czy każdy śmiga samodzielnie :icon_question: Gdzie?!??! chyba jesz ją wiadrami:))) :biggrin: Widzisz Yubuś ..... mówiłem że inaczej sie to bierze :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Gdzie?!??! Pytam o wypad na jutrzejszy (a w zasadzie dzisiejszy) koncert na plaży w Wieliszewie. Z wątku wynika, że sporo osób się wybiera więc pytam czy jest w planie wspólny start z W-wy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Aaaaaa.........no właśnie ........ jak jedziemy? Wszystko zależy jaka Pogoda będzie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi