Skocz do zawartości

Kazimierz Dolny, szlaki piesze 19 lipca niedziela

Situ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W niedziele ruszamy z naszą ekipą z Garwolina/Warszawy do Kazimierza, pochodzić po szlakach pieszych, wąwozach, punktach widokowych.

wyruszamy o 10:00 z Góry Kalwarii, wiec koło 12 bylibysmy na miejscu, mozna sie ustawić gdzieś na rynku.

Znam miejsce gdzie mozna tanio zaparkować motory.

Potrzebne tylko buty wygodne i ciuchy na zmiane, i pare złoty

Mam dobrą mape tych terenów, zapowiada sie ciekawie :biggrin:

Zapraszam :icon_exclaim:

Witam.

W niedziele ruszamy z naszą ekipą z Garwolina/Warszawy do Kazimierza, pochodzić po szlakach pieszych, wąwozach, punktach widokowych. [...]

...po moich subiektywnych obserwacjach polecam Korzeniowy Dol przejsc od gory w dol, a Norowy Dol od dolu w gore - jakos te kierunki bardziej mi sie podobaly niz odwrotnie.

Po korzeniowym jezdzilem [jeszcze MZ'tka], ale oczywiscie oficjalnie nie polecam takich praktyk :icon_razz:

Ciekawie jest tez wejsc na gore z trzema krzyzami od drugiej, niz wszyscy wchodza, strony... zawsze po tym jak na gorze wylanialismy sie z krzakow, ktos podchodzil i pytal jak omijac platne wejscie :icon_biggrin:

Ogolnie bardzo ladne tereny tam sa, o ile komus juz sie zechce z rynku wyjsc... niestety mamy ten weekend zajety, ale w innych okolicznosciach bardzo chetnie bysmy do Was z Kasia podskoczyli.

Udanego wypadu! Pozdrawiam. Robcio ;)

...po moich subiektywnych obserwacjach polecam Korzeniowy Dol przejsc od gory w dol, a Norowy Dol od dolu w gore - jakos te kierunki bardziej mi sie podobaly niz odwrotnie.

Po korzeniowym jezdzilem [jeszcze MZ'tka], ale oczywiscie oficjalnie nie polecam takich praktyk :icon_razz:

Ciekawie jest tez wejsc na gore z trzema krzyzami od drugiej, niz wszyscy wchodza, strony... zawsze po tym jak na gorze wylanialismy sie z krzakow, ktos podchodzil i pytal jak omijac platne wejscie :icon_biggrin:

Ogolnie bardzo ladne tereny tam sa, o ile komus juz sie zechce z rynku wyjsc... niestety mamy ten weekend zajety, ale w innych okolicznosciach bardzo chetnie bysmy do Was z Kasia podskoczyli.

Udanego wypadu! Pozdrawiam. Robcio ;)

No własnie nie wiem jak na tę górę wejść od tyłu, nie znam jeszcze tych szlaków dobrze.

Moze ktoś z Lublina miałby chęc podskoczyć, byłoby bardzo miło się zintegrować :icon_exclaim: