Situ Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam. W niedziele ruszamy z naszą ekipą z Garwolina/Warszawy do Kazimierza, pochodzić po szlakach pieszych, wąwozach, punktach widokowych. wyruszamy o 10:00 z Góry Kalwarii, wiec koło 12 bylibysmy na miejscu, mozna sie ustawić gdzieś na rynku. Znam miejsce gdzie mozna tanio zaparkować motory. Potrzebne tylko buty wygodne i ciuchy na zmiane, i pare złoty Mam dobrą mape tych terenów, zapowiada sie ciekawie :biggrin: Zapraszam :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam. W niedziele ruszamy z naszą ekipą z Garwolina/Warszawy do Kazimierza, pochodzić po szlakach pieszych, wąwozach, punktach widokowych. [...] ...po moich subiektywnych obserwacjach polecam Korzeniowy Dol przejsc od gory w dol, a Norowy Dol od dolu w gore - jakos te kierunki bardziej mi sie podobaly niz odwrotnie. Po korzeniowym jezdzilem [jeszcze MZ'tka], ale oczywiscie oficjalnie nie polecam takich praktyk :icon_razz: Ciekawie jest tez wejsc na gore z trzema krzyzami od drugiej, niz wszyscy wchodza, strony... zawsze po tym jak na gorze wylanialismy sie z krzakow, ktos podchodzil i pytal jak omijac platne wejscie :icon_biggrin: Ogolnie bardzo ladne tereny tam sa, o ile komus juz sie zechce z rynku wyjsc... niestety mamy ten weekend zajety, ale w innych okolicznosciach bardzo chetnie bysmy do Was z Kasia podskoczyli. Udanego wypadu! Pozdrawiam. Robcio ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 ...po moich subiektywnych obserwacjach polecam Korzeniowy Dol przejsc od gory w dol, a Norowy Dol od dolu w gore - jakos te kierunki bardziej mi sie podobaly niz odwrotnie. Po korzeniowym jezdzilem [jeszcze MZ'tka], ale oczywiscie oficjalnie nie polecam takich praktyk :icon_razz: Ciekawie jest tez wejsc na gore z trzema krzyzami od drugiej, niz wszyscy wchodza, strony... zawsze po tym jak na gorze wylanialismy sie z krzakow, ktos podchodzil i pytal jak omijac platne wejscie :icon_biggrin: Ogolnie bardzo ladne tereny tam sa, o ile komus juz sie zechce z rynku wyjsc... niestety mamy ten weekend zajety, ale w innych okolicznosciach bardzo chetnie bysmy do Was z Kasia podskoczyli. Udanego wypadu! Pozdrawiam. Robcio ;) No własnie nie wiem jak na tę górę wejść od tyłu, nie znam jeszcze tych szlaków dobrze. Moze ktoś z Lublina miałby chęc podskoczyć, byłoby bardzo miło się zintegrować :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi