Monster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Czy posiada ktoś wyżej wymienione buty? (Allegro) Szukałem, ale nigdzie nie znalezłem jakiejś konkretniej opini o nich. Na żywo wyglądają solidnie (jak na swoją półkę cenową), na nodzę wyglądają nieźle. Rozmaiwałem ze sprzedawcą i podobno gwarancja obejmuje też przypadek nieszczelności i przesiąkania w deszczu. Bardzo proszę o opinie na ich temat lub ewentualnie jakieś inne propozycje wśród butów turystycznych do 400zł. Edytowane 15 Lipca 2009 przez Monster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 opinie bedzie Ci ciezko znalezc bo to nowa kolekcja jak i firma... z tego co wiem cos wspolnego z tym ma inter motors... ja mam inne buty tej firmy te bardziej "sportowe" crx czy jakos tak :) nie weim jak spisuja sie w konkretnym deszczu bo jeszcze nie maielm okazji w tak owym jezdzic ale ogolnie spisuja sie dobrze sa wygodne i solidnie zrobione jak na ta pulke cenowa :) brak w nich wentylacji ale w waterproofach i tak prozno jej szukacx :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Najważniejsze żeby były waterproof naprawdę. Gdzieś znalazłem, że ta firma to biby Utika pod nową nazwą, ale nie wiem ile w tym prawdy. Może je kupie, jeszcze nie wiem. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi