Titi Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 aerografem, aerografem :biggrin: :biggrin: A mam aerograf, a co :icon_razz: Ale teraz bardzo potrzebny mi jest korek paliwa do Junaka. :icon_evil: Zgubiłem między skrzyżowaniem na Borkach (wyjeżdżałem z Wierzbickiej) a stacją paliw na 1905 roku przy Obrońców, wróciłem pieszo i nie znalazłem :banghead: Gdyby ktoś takowy posiadał kupię za rozsądną cenę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 podjedz do Dnieperka, moze miec takie graty ;) Myślałem o tym, jutro się chyba wybiorę. Jest jeden na allegro ale gość chce 80 zł + koszty wysyłki, trochę drogo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysek Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 następny filmik z wesela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi