SalivanPL Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Mam taki problem w tym skuterze : Aby nim ruszyć trzeba dodać dużo gazu Jaka może być tego przyczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazi11 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Pfff. Ale żeś sformułował to całe pytanie :clap: :icon_mrgreen: Powiem Ci tyle. Przyczyn może być wiele. przejdź może do szczegółów i wyjaśnij coś więcej. Co ię dzieje jak chodzi czy muli czy nie ile jedzie , zablokowani lub nie, itp. to pewnie ktos Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozzi Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 hmm za ciężkie lub zużyte rolki wariatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazi11 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Nie koniecznie zuzyte lub za ciężkie. Jeśli problem tkwi w rolkach co jest zgadywnaiem to mogły sie po prosty zalepić starym smarem i tależe nie sie zbytnio nie oddalają do siebie. tez to miałem :D Stary zaschły smar ogranicza ruchy rolek , w sumie mogło by być ale to jest mało prawdopodobne także tego nie sprawdzaj bo pewnie i tak sobie nie poradzisz z nakrętka na wariatorze. No chyba ze masz do dyspozycji specjalny klucz lub duzy sćisk, pare w rekach i nasadowy z 30 cm pretem. xD tylko tak można ją odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozzi Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 klucz pneumatyczny wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazi11 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 (edytowane) tak własnie to ująłem pod stwierdzeniem specjalny klucz ale zauważ że nie każdy go ma :P A teraz piszeemy na temat. :) Edytowane 18 Lipca 2009 przez Lazi11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi