sowa4 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Co do fotek to ja generalnie nie pstrykałem i mam tylko kilka jakiś marnych,ale jak ktoś ma ochote obejżeć Oto fotki. Mało i niezbyt udane, ale zawsze cóś dzieki moze na fotki @wolkana tez sie doczekam?;] Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 moze na fotki @wolkana tez sie doczekam?;] To się doczekałeś Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kysovsky Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 no i nie dosc ze zaspalem to mi sprzet troche zaniemogl :/ jak by co to sie kiedys pojawie :) chyba ze ktos ma ochote na kajaki skoczyc w likend do ukty ja tam mam ze znajomymi zamiar jechac w czwartek co by sie naoliwic na piatek i w sobote poplywac :D a ze oni nie zmotocyklowani to bede jechal sam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 To się doczekałeś dzieki ;] a ze Zgonu tez pokazesz?;] p.s. jak rama/stelaz? Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Zalew Sulejowski - lepiej późno niż wcale... Fotki http://picasaweb.google.pl/sprite11pw/Zale...feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 lepiej późno niż wcale... tak mowia:) Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi