drzewulec Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 a na samej trasie - jest cos na co trzeba uwazac? - jak rozpoznac ze mam skrecic w lewo z 8-mki na Konewke ? Do Konewki dojechaliśmy od Rawy trasą nr 726 na Inowłódz, później skręt w prawo na Tomaszów Maz. i na wysokości Spały skręt w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Było super :) Brawo dla organizatora i dla obecnych za fajną wycieczkę. Bunkry super, na przyszłość wezmę latarkę. Przygody były niezłe ale grunt, że wszystko się dobrze skończyło. 5 min przed dojechaniem do domu zatrzymała mnie policja. 93km w terenie zabudowanym.... zdjęłam kask i już inaczej rozmawiali. Nawet dokumentów nie chciali oglądać tylko od razu kazali dalej jechać po krótkiej konwersacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 5 min przed dojechaniem do domu zatrzymała mnie policja. 93km w terenie zabudowanym.... zdjęłam kask i już inaczej rozmawiali. Nawet dokumentów nie chciali oglądać tylko od razu kazali dalej jechać po krótkiej konwersacji ;) No ładnie. Dobrze, że nie kręcili uwaga pirat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomcio Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Do Konewki dojechaliśmy od Rawy trasą nr 726 na Inowłódz, później skręt w prawo na Tomaszów Maz. i na wysokości Spały skręt w prawo dobry pomysl - moze mniej zapchana niz 8mka tez tak pojade a o latarce bym nie pomyslal... ale juz wiem : ) wstep do bunkra mozliwy? - platny? na zamek w rawie platny? po ile bilety ? gdzie nie warto zatrzymywac sie a gdzie warto ? - jedliscie gdzies cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Dzięki za udany wypad, co prawda przygody były, ale bez ofiar w ludziach i sprzęcie. Bunkry super, na przyszłość wezmę latarkę. No wiesz latarka Ci się nie podobała :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) Dzieki za: -dzien pelen emocji i przygod -odwirtualnienie sie;] -Drzewulca w wodzie No cóż, przede wszystkim mokre jajka -za wyrozumialosc (ten ... tego... sorry za ten kufer;] Nie obyło się też bez przygód, z których wzorowo wybrneliśmy. Tak trzymać. -humor -widoki No wiesz latarka Ci się nie podobała -zdjecia (plizzz wrzuccie je gdzies:) do milego p.s. 93km w terenie zabudowanym zapatrzylas sie na obrotomierz?;))) Edytowane 11 Lipca 2009 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam Was wszystkich serdecznie :notworthy: (jestem "świeży" na forum i w dziale Warszawy jeszcze się nie odzywałem) Z powodu małej kontuzji jestem chwilowo uziemiony :( i nie mogłem "wprosić się" na Waszą dzisiejszą wycieczkę. Mam nadzieję, że zorganizujecie coś w przyszłym tygodniu a zdrowie pozwoli do Was dołączyć. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 5 min przed dojechaniem do domu zatrzymała mnie policja. 93km w terenie zabudowanym.... zdjęłam kask i już inaczej rozmawiali. Nawet dokumentów nie chciali oglądać tylko od razu kazali dalej jechać po krótkiej konwersacji ;) Nawet telefonu? Tak po prostu nic? - frajerzy :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Było fajnie :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomcio Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 miejsca fajne - pewnie w wiekszej grupie byloby jeszcze fajniej z 8mki nie bardzo da sie zjechac w lewo na konewke - to piasczysta droga lesna - faktycznie lepiej byloby 726 ale sie w rawie zagapilem to pojechalem dookola, fajny bazarek dzis w niedziele staroci wszelakich byl w spale bunkier kolejowy wielki ; ) i ten biznes z objazdem dookola bunkra tez fajny ; ) na otwarcie wiezy zamkowej w rawie nie chcialo nam sie czekac... pogoda taka sobie - plazowanie krociotkie - ale miejsce fajne - sporo sprzetu plywalo - pyatanie do zorientowanych - czy mozna tam gdzies w jakiejs miejscowosci pozyczyc sobie zaglowke lub windserfing? pozdr, p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Było super, szczególnie wesoło w ciemnych korytarzach bunkra :icon_mrgreen: Szczęście ,że mi się tylko śrubka od linki poluzowała bo limit przygód tego dnia wyczerpalismy :icon_mrgreen: To co za tydzień, bo kilka propozycji padło? Co do fotek to ja generalnie nie pstrykałem i mam tylko kilka jakiś marnych,ale jak ktoś ma ochote obejżeć to: http://picasaweb.google.pl/janusz.milczare...feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 (edytowane) następny weekend jest jedną wielką niewiadomą To moze do Siedlec na koncert ku pamieci Ryska Riedla ? Zagra Cree z Sebkiem Riedlem :buttrock: :clap: I wiele innych atrakcji ..... :icon_razz: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=118545 Edytowane 13 Lipca 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 To moze do Siedlec na koncert ku pamieci Ryska Riedla ? Zagra Cree z Sebkiem Riedlem :buttrock: :clap: I wiele innych atrakcji ..... :icon_razz: Daj namiary co i jak, kiedy i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Podalem linka i zalozylem nowy temat :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Oto fotki. Mało i niezbyt udane, ale zawsze cóś. http://picasaweb.google.com/drzewulec/SobotnieZwiedzanko# Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi