kris cx 500 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Panowie i Panie pomóżcie mój Cx jest w rozsypce potrzebuje panewki. mam nadzieje ze przy wymianie panewek nie musze wymieniac calego walu??? Potrzebuje jakies plany do skrzyni jakies schematy skladania silnika bardzo bym prosil kupilem motorek z niemiec i przejechalem tylko 600 km i poszly panewki rozkrecilem go sam i wiem ze sam go zloze ale cos jakies plany by sie p[rzydaly dla pewnosci . To nie jest moj jedyny motocykl posiadam takze mz 150 takze w rozsypce dostalem ja od wojka bo cos z elektryka poszlo ale jeszcze tam nie zagladalem teraz szukam i staram sie zlozyc mojego Cx naprawde piekny motorek zakochalem sie w nim wspaniała rzecz naped na wal kardana normalnie boski :))) Prosze POmóżcie ... albo moze ktos wie co i jak z tymi panewkami gdzie dorobic moze czy cos w tym stylu Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi