Rafal_W_wa Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 pewnie bez serwisu sie nie obejdzie i tak też zamierzam zrobić ale może ktoś miał podobny problem lub wiec co może być przyczyną Problem jest następujący. Moto odpaliłem po 2 tyg, jade i zauwazylem po jakis kilkunastu minutach ze jakos tak dziwnie chodzi na wolnych obrotach, po jakis 20 min.. zaczal gasnac gdy wrzuciłem na luz. Co zrobiłem, sprawdziłem filtr powietrza jest ok, ale go jeszcze przeczyściłem, wymienione są także świece, zlane paliwo i zalane nowe Nie jest to także uzależnione od nagrzania, bo moto można zapalic moze stac 20 min... i wszystko jest ok, problem zaczyna sie po kilku minutach przejazdzki... po wcisnieciu sprzegła czuc jak obroty spadaja na 300- 400 .... a po chwili zwalaniajac juz do skrzyzowania moto gaśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek-R Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 No najlepiej byłoby jakbyś miał kogoś znajomego, podpiąć pod kompa (ew. power commandera i kompa), i powinno wyszukać błędy jeżeli to wina sterowania/elektroniki. Takie bardzo przydatne urządzenia mają chociażby na WMMP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi