RudyXJ Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Best będę w piątek ale z roboty wróce ok 18:30 zanim sie ogarnę z obiadem itp. to do szklarskiej zawitam nie szybciej niż o 21 z minutami przy zacnym szorowaniu :) Pzdr i do zoba. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Best Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 nasz wyjazd teraz stoi pod dużym znakiem zapytania ;( kolega jechał do nas motorem dziś i zginą ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie wiem czy by chciał byście przez Niego rezygnowali ze zlotu, chyba, ze w tym czasie odbędzie sie pogrzeb ... Wtedy wypada być, koniecznie !!! Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek XB Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 nasz wyjazd teraz stoi pod dużym znakiem zapytania ;( kolega jechał do nas motorem dziś i zginą ;( O w morde Kondolencje dla rodziny! Co do lokalesów i turystów jakoś sie statnimi laty nie palili żeby nas oglądac :icon_twisted: Cytuj ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Best Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 jutro powinienem wiedzieć wszystko dokładnie tzn. już dzisiaj. Bardzo chciałbym być na zlocie, ale na prawde świadomość, że jechał specjalnie do nas.. żeby przenocować u brata mojej dziewczyny.. pogadac ;/ ahh 16lat.. do zlotu chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajles2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Niestety moja ekipa się wysypała i jadę sam chyba że dołączę do kogoś w trasie. Szerokości i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek XB Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Właśnie wróciłem z polany zlotowej chłopaki już się szykują,jest już pierwszy zlotowicz z niemiec na jakimś austryjackim weteranie :icon_biggrin: drugiego mijałem w drodze powrotnej :crossy: . Do jutra!!!!!!!!! :buttrock: :flesje: Cytuj ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Rudy a moze Czechy??? Zlot w tym samym terminie 40 km od Szklarskiej w miejscowosci Liberec... Tanio, dobrze, kulturalnie itp. Z Polski jedzie dosc spora ekipa... Wschowa obowiazkowo takze zawita... Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 jak ktos chce sie podpiac do wyjazdu na zlot . to 12 motocykli wyrusza z Góry (dolnyslask) w piatek o godz 15h z ulicy głogowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Szkudlar ja lece ok 19stej, przybędziesz na 12 czy r1 ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Szkudlar ja lece ok 19stej, przybędziesz na 12 czy r1 ? r1 przyjade niebieska.zx12 juz sprzedany.(czesto na wschowie smigamy na kole).spotkamy sie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 za jakies 20 min moze 30min. wylatuję na szklarską, do zobaczyska :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 no ja własnie wrocilem ze zlotu.w sumie było fajnie. ale pogoda do dup... non top padalo.striptis słaby. pozdrowienia dla -RudyXJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek XB Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jak panowie powracaliście/ Ale bagno na polanie :icon_rolleyes: ogólnie imprezka mi się podobała szczególnie w piątek dałem ostro w czape i poszaleliśmy koło parasoli :buttrock: Cytuj ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Szkudlar co chcesz, chociaż się nie kurzyło :P a tak poważnie to tyle błota jeszcze na imprezie nie widziałem, spieprzałem tam jak najszybciej sie dało, wystartowałem z tego poligonu ok 7:15 (udało sie odziwo wyjechać bez gleby) podziękowania dla Kolesi którzy mi hayę pchnęli bo po błocie i trawie sama nie chciała iść ;) w domu byłem ok 9:30 i to z przerwą pod legnicą na kawę z paliwiarni. Co do rozbieranki to załapałem sie już tylko na końcówke, ale i zakończenia też ciekawego nie było, a pani to pewnie po godzinach w ochronie dorabia ;) Dziadek tylko nie mów, że byłeś w tej ekipie z rozjebanego czerwono-czarnego pick-up`a (terrano?) co to zahaczył o HD`ka i przytargał pod przednim kołem jedna z ławek, a podczas akcji wycofywania roz**bał jeszcze ten dmuchany wjazd ... Choć ten koleś doprowadzony do temp. wrzenia , napierdalający przeciwnika rurką (lub czymś tego rodzaju) też był "udany". Przed wyjazdem pakując graty humor poprawił mi Poldek Truck z lubinpex catering który to z rozpędu chciał się przeprawić przez to błotne bajoro, niestety poległ, został tam. Czy może ktoś wie czy go wytargali ?? ;) Reasumując było by zajebiście gdyby nas pogoda nieco bardziej rozpieściła ... Pzdr. Teraz byle do Woodstock`u :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi