bober1792 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam. Potrzebuję takie kierunkowskazy jakie są na zdjęciu. Szukam ich od dłuższego czasu, ale nigdzie nie mogę ich dostać. Jeżeli ktoś wie gdzie mogę je kupic będę wdzięczny za pomoc. Kierunki są do Yamahy R1 z 1999r.Kierunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 http://www.puig.pl/kierunkowskazy_i_swiatl...ek-c010001.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober1792 Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Widziałem już tą stronkę i nie wiem czy te kierunki będa pasowały mi w owiewkę. Te kierunki mają wymiary 41 x 29 mm a ja mam otwory 43 x 27 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Widziałem już tą stronkę i nie wiem czy te kierunki będa pasowały mi w owiewkę. Te kierunki mają wymiary 41 x 29 mm a ja mam otwory 43 x 27 mm. Napisz do Michała maila - on Ci podpowie bo to nie są jedyne kierunki w ofercie, na pewno są odpowiedniki do erłana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi