sniper1512 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam wszystkich użytkowników motocykla VN1500 B r.1990. Ja również posiadam takie moto. Przejechałem nim wiele tysięcy km i nigdy mnie nie zawiódł. Ale jak to mówią wszystko się zużywa. Nakręcone mam już 60tyś km no i powoli zaczyna już słychać łańcuszki rozrządu i pytanie moje brzmi – Czy ktoś z użytkowników VN1500 B wymieniał łańcuszki rozrządu (koszt łańcuszków znam) może ma jakąś dokumentację foto albo opis. Posiadam książkę CLYMER „Kawasaki Vulcan 1500 8 1987-1999” tylko, że po angielski (mój błąd, że się języka nie uczyłem :wink: ) jest tam wiele rysunków, ale nie jest przedstawione jak ściągnąć i założyć łańcuch. Są pokazane ustawienia kół zębatych i to wszystko. Więc bardzo proszę użytkowników o podanie bardziej szczegółowej wiedzy na ten temat. Z góry dziękuję i proszę pisać na mojego maila [email protected] Pozdrawiam wszystkich motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi