CZESIO Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 :crossy: co do wyjazdu na zlot to; wyjazd we czwartek od Pavsona godz 9;15 trasa na Siedlce podłączenie Haja i Kśindza na stacji Auto gazu wjazd na obwodnicę Lubartowa kierunek Kock około 10:00/10:15 /bez postoju/ i jadymy do Giżycka wyjazd w piątek z pod lotosu o 10:00 kontaktować się ze Szczepanem vel GOLGAS :icon_mrgreen: ludzi które chcą jechać we piątek Anis,Szczepan, prawdopodobnie Stanley,Dereś,Palec :buttrock: poprawka co do wyjazdu Piątkowego godzina 8:00 LOTOS !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Grupa dzisiejsza już zaaklimatyzowała się na zlocie. Głosy przez telefon były jeszcze w miarę trzeźwe. Podobno jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 (edytowane) :crossy: co do wyjazdu na zlot to; Anis,Szczepan, prawdopodobnie Stanley,Dereś,Palec i Agnieśia :buttrock: Wszystko się zgadza, tylko Agnieśia musi zostać w domu! :icon_evil: Praca....! :evil: :icon_evil: Ale Palec jedzie z chłopakami. Ale nadrobię na kolejnych! :biggrin: Udanego i bezpiecznego wyjazdu! :biggrin: :crossy: Edytowane 30 Lipca 2009 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) To wy chyba kolo 18 dzwoniliscie, zaraz po rozbiciu :P Ogolnie na razie parking zapelniony w polowie... A dopiero wlasciwa fala nadchodzi :P Edytowane 31 Lipca 2009 przez Raptor Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Jedzą, piją lulki palą :flesje: :biggrin: Tańce,hulanka, swawola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ledwie Twierdzy nie rozwalą Oj ciężka Giżycka dola :icon_mrgreen: Jednym słowem SODOMIA I GOMORIA!!!! :eek: Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) Jednym słowem SODOMIA I GOMORIA!!!! :eek: Joaśka O taaaaak! Właśnie z Marcinem rozmawiałam - śmiechy, krzyki, wrzaski, libacje! Cytat: 'Właśnie Czesio spuścił mi do oka (się?)...' Hm? Skojarzenie różne.. :> Potem dopiero się dowiedziałam, że o krople chodziło! :banghead: :icon_razz: Edytowane 31 Lipca 2009 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Po powrocie. Było zajebiście :) Czekamy na zdjęcia od Czesława. Do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) :flesje: Przed Bramą było h*j.........wo Ale za BRAMĄ Zajebiaszczoooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :flesje: :buttrock: :buttrock: 800 km pękło w obie strony trasa zajefajna zdjęcia , foto relacja . :crossy: CDN....... :icon_mrgreen: Link FOTO : cz.1 500 fot http://picasaweb.google.pl/czesioLsm/Gizyc...ierdza13LSMCz1# cz.2 118 fot http://picasaweb.google.pl/czesioLsm/Gizyc...ierdza13LSMCz2# Linki Filmiki: Czesia :( ale bez dzwięku bbbuuuu Tańcowały Palce z Kśiuńdzem Jazda Hajo i Pavson,Czesio Ksindzu Czesio Hajo Jazda Hajo i Pavson Giżycko Twierdza Boyen 13 2009 Pokaz fajerwerków nad jeziorem Linki Filmiki: Parada Moto film: Filmik nie dla dzieci hihihih Dupa dupa dupa :icon_twisted: Pokaz Laserów : Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Helllo !! ( to po angielsku było ) Kilka zdjątek, fotograf ze mnie cienki ale co wyszło to zapodaję. http://picasaweb.google.pl/virus668/Boyen2009# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) Helllo !! ( to po angielsku było ) Kilka zdjątek, fotograf ze mnie cienki ale co wyszło to zapodaję. http://picasaweb.google.pl/virus668/Boyen2009# A nieee, Anisku! Ja się na to nie zgadzam! Nie ma Cię na zdjęciach!! :evil: :( Po co mi tam Paluch, jak ja go codziennie widzę. Ja chciałam Ciebie zobaczyć i w ogóle... ech :( Zasmuciłeś mnie na koniec dnia :( :icon_razz: Tylko CZESIA i Paluszka dupki (na zdjęciu) mnie na koniec pocieszyły :icon_razz: :lalag: Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Tak zdecydowanie przed bramą hu**ia i tandeta, ale to co było za bramą.......... kosmos:) Zlot był zajebiaszczy: ludzie, klimat, miejsce. Gdzie indziej Czesio polaciałby na mnie na środku ulicy? Tylko w Giżycku! dupa, dupa, dupa!!! Pafcio ma straszną chrypę i skrzeczy jak stary żul.... hmmmm...ciekawe dlaczego :buttrock: No to do zobaczenia z rok na Giżycku. Mam nadzieje, że jeszcze większą ekipą. Hellllą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Widzę, że wyjazd się udał :D -> to świetnie. Jak patrzę na fotki to teraz żałuję że mnie tam nie było. Ale jeszcze się to kiedyś nadrobi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam. Dzisiaj po zlocie odzyskałem głos i doszedłem do siebie;] Czy tam było fajnie??- h*j Was to obchodzi Jak się bawiłem?-dupa dupa dupa ** Lekko zmienione słowa piosenki ktore doskonale opisują zabawę. Fotki oddają wszystko:] Co do pokazu laserów na filmiku to nie wiem kto ale ktoś spartolił robote bo zeby go nagrać i ukazać jego pełny urok trzeba było się odwrócić dupą do sceny i wtedy było widać o "co kaman"- to po angielsku jest cały zlot się uczyłem;] Pozdrawiam całą ekipe i wszystkich z którymi piłem;] Do zobaczenia za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawo666 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dla tych, co chcą się podzielić zdjęciami: galeria ze zlotu - kilka fotek już jest, można dorzucać swoje. pozdrawiam Cytuj Zloty motocyklowe 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Faktycznie przed bramą było chu*owo... Pavson, odzyskałeś już głos? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi