dcz333 Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 http://moto.allegro.pl/item672991248_szyba...elec_rabka.html czy to jest Na aukcji dostępny jest wizjer lustrzanka srebrna. bo jak na to patrze to wydaje mi sie ze mam pod ta 1 szyba 2 mniejsza ;s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Mam lustrzanke ale jeszcze nie rozgryzlem jak ja wymienic w nitro 1430 vx, nie chce polamac przezroczystej ani tej nowej. Pomozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Mam lustrzanke ale jeszcze nie rozgryzlem jak ja wymienic w nitro 1430 vx, nie chce polamac przezroczystej ani tej nowej. Pomozecie? nie umiesz wyjąć szyby? a jaki masz zatrzask? najlepiej jak byś zrobił fotke zamka to zobaczymy jak i co Edytowane 10 Lipca 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 http://bikepics.com/pictures/1724034/ chodzi o to ze nie chce nic polamac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 ee luzik mamy ten sam zatrzask naciskasz tą zapadke w kształcie L w lewo i wyciagasz szybe potem tak samo z 2 strony i przy zakladaniu lustrzanki tez musisz tak samo otworzyc blokade i gdy wlożysz w otwór musisz docisnać to miejsce gdzie jest zrobiona taka fala bo jak nie docisniesz to przy 100 wyskoczy ci szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 A szybka w jakiej powinna byc pozycji? Na maxa uchylona czy wystarczy 3/4 . Dzieki za pomoc :) w piatek jak bede w domu to podzialam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 na maxa bo inaczej ten zabek "głowny" przy zatrzasku nie wyskoczy bo bedzie pod obudowa chyba na zdjeciu masz na maxa otwarta tylko nic mocno na sile bo moze peknac ;s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoxyJuicy Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Hej,Zapytanie z racji iż jeżdżę dopiero pierwszy sezon. Jestem totalnym laikiem w temacie kasków. Czy ktoś mógłby doradzić czy latem lepiej sprawdza się szybka lustrzana czy przyciemniana. Posiadam kask Nitro FF336. W związku z tym czy potrzebuję szybki dedykowanej kontretnie tej marce czy są jakieś uniwersalne?Z góry dziękuję za porady. Jeżeli temat już był to proszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi