Skocz do zawartości

Opcja wypadu nad Morskie Oko - 2 połowa lipca!

Situ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jest opcja którą sobie wymysliłem :biggrin:

Jest u nas w garwolinskiej okolicy małe jeziorko nazwane Morskie Oko, jakieś 60km od Wawy.

http://morskieoko.prv.pl/

Mozecie sobie zobaczyć fotki, naprawde fajna miejscówka.

Jakbysmy sie spotkali w Górze Kalwarii w godzinach porannych i ruszyli tam na cały dzien to byłaby dobra okazja sie powygłupiac.

Na jeziorku pływają 2 kłody, mozna z nich skakać na bańkę do woli, na drzewie wisi łancuch z kawałkiem kija aby sie rozbujać i klepnąc plecami na wode.

Pływac mozna do bólu, jest miejscówka na ognisko.

Jakos w drugiej połowe lipca jak juz wyleze z sanatorium chciałbym zrobić tam mały zlocik nieoficjalny. Zorganizowałbym jakis ponton albo łódke aby było ciekawiej.

Jest parking niestrzezony gdzie bezpiecznie motory sie postawi, będą na oku, poza tym nikt jeszcze tam niczego nie ukradł.

Zaproszę tez paru znajomków z Lublina aby było ciekawiej.

Jednak trzebaby tam poleciec nieco wczesniej, aby buractwo miejscowe sie nie najechało i plaży nie zajeło. Zaklepać sie trzeba dobrą miejscówke na plaży a reszta niech sie utyka po kątach.

Chetnych do pomocy w zorganizowaniu tam większej imprezki zapraszam na gg 4292996 :biggrin:

Jednak trzebaby tam poleciec nieco wczesniej, aby buractwo miejscowe sie nie najechało i plaży nie zajeło.

A miejscowi sie zwala i beda pokazywac nas palcami jak jakas atrakcje turystyczna czy cus :icon_mrgreen:

Pomysl ogolnie dobry, moznaby nawet z soboty na niedziele zostac :buttrock: :crossy:

ISRA: 27062
SREU: 614

Pomysl ogolnie dobry, moznaby nawet z soboty na niedziele zostac :buttrock: :crossy:

i zrobić sztachet-party, widły-show :clap:

byłem kiedyś na dyskotece w pobliskiej Wildze - niesamowite przeżycie, a rozbroili mnie kolesie, którzy zrobili sobie imprezkę na masce mojego samochodu

veni , vidi .... i oczom nie wierzę

Vulcaneria.pl

DajęMuNaZimnym i smażę

A miejscowi sie zwala i beda pokazywac nas palcami jak jakas atrakcje turystyczna czy cus :icon_mrgreen:

A miejscowi to myslisz ruskimi składakami jeżdzą i motóra na oczy nie widzieli?

Moze wpadną miejscowi crossowcy którzy po tamtych lasach robią sobie bażant party :icon_exclaim:

A jesli chodzi o Wilge to najwieksze zbiorowisko okolicznego buractwa, bardzo łatwo o wpierdal szczególnie jak ma sie na czole napisane WARSZAWIAK. Duzo przyjemniejsze zabawy są w Borowiu, bo zamiast techniaw i łubu dubu często są imprezy disco polo, a najlepsze przytupy są na Wylezinie koło Ryk, totalnie po wiejsku, bimber sie leje:)

Edytowane przez Situ

No risk no Fun :bigrazz:

Nic nie porysują, i nie utopią.

To nie Warszawa że pełno skurwysyństwa, u nas na wsiach są porządni ludzie. Tu sie każdy wychował na WSKach i MZkach, o Jawkach nie wpsomne :crossy:

Swoją drogą majkel - to paskudne oparcie dla kierowcy to mógłbys zdjąć :lapad: Nieładne jak nieszczęście :icon_razz:

Edytowane przez Situ

Sorry, ale odbiegnę troche od tematu.

Majkel, widziałem Cię dziś wieczorem na Grochowskiej przy Podskarbińskiej, staliśmy obok siebie na światłach z tym, że ja byłem zapuszkowany a Ty miałeś plecaczka. Muszę przyznać, że to twoje żelazko wygląda lepiej w realu niż na zdjęciach a wydechy mają niezły dźwięk, co to za firma ??

Więcej nie zaśmiecam tematu, wybacz Situ :notworthy:

ja być może mógł bym wyrazić moje zainteresowanie integracją <jeżeli chcesz> i może by się zebrało paru odemnie i z Puław a jak z Lublinem to nie wiem

pozdrawiam

Jasne, zapraszam :biggrin:

Na razie zbieram chętnych, potem bedziemy ustawiac termin, ale im wiecej tym lepiej :crossy:

Na razie zbieram chętnych, potem bedziemy ustawiac termin, ale im wiecej tym lepiej :crossy:

Pawełku, najpierw się wylecz w sanatorium, potem działaj :biggrin: A poważnie, zdrówka Ci zyczę!

Otrzymałam maila, pomogę jakby co...Na PW prześlę Ci mojego ggadulca :biggrin:

Sciskam, owad miodopędny :icon_biggrin:

Pawełku, najpierw się wylecz w sanatorium, potem działaj :biggrin: A poważnie, zdrówka Ci zyczę!

Otrzymałam maila, pomogę jakby co...Na PW prześlę Ci mojego ggadulca :biggrin:

BTW: skoro zagląda tutaj YUBY, to moze też przyjedzie? :icon_biggrin:

BTW: skoro zagląda tutaj YUBY, to moze też przyjedzie? :icon_biggrin:

G.M.S. raczej nie odpuści możliwości wyrwania czegoś na dwóch nogach

chyba że YUGI po upojnych snach już nie ma ochoty :icon_mrgreen:

no to trzymam za kierownice :icon_twisted: :icon_razz:

A jak przelotowa, żebym dał radę. :wink:

No tak z 80 km/h :crossy: :icon_mrgreen:

Akurat zmienisz bieg na dwojke :lalag:

Majkel, widziałem Cię dziś wieczorem na Grochowskiej przy Podskarbińskiej, staliśmy obok siebie na światłach z tym, że ja byłem zapuszkowany a Ty miałeś plecaczka.

To trzeba bylo dac jakiegos cynka ...

Jechalismy do Klubu Eagelsow :crossy:

V&H long pipe :icon_mrgreen: fajnie gadaja ??

ISRA: 27062
SREU: 614

Z Tobą na koniec świata. :bigrazz:

P. s A jak przelotowa, żebym dał radę. :wink:

Udławiłam się frytkami z wrażenia... :icon_razz: :wink:

Tak żebyś z tej dwójeczki nie mógł schodzić, ok.130km/h. Tylko widzisz z pewnościa tworzy się jakaś grupa, jak grupa to kolumna, a jak kolumna to już nie można sobie zapierpapier :bigrazz: Trza się dostować do innych...Będę karna, a jak ....

Możesz się poświęcić ,choc raz i zapiąć bieg na 2 lub 3. Filmik Ci piękny nagram...Hehe, będę mieć pamiątkę... :bigrazz:

Sciskam owad miodopędny :biggrin: