Sleeve Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam Z głębokim żalem i smutkiem informuję, że niestety nadszedł ten dzień, kiedy muszę sprzedać moje oczko w głowie, czyli: Yamaha YZF-R1 (RN09) Rocznik: 2003 (pierwsza rejestracja 2004) Przebieg: ok 36 000 km Kolor: czerwono-czarno-biały Cena: miała być 18500zł ale ze względu na niżej opisane "uszczerbki" jest 17500zł. A jak się ktoś powoła na Forum to możemy jeszcze trochę negocjować. Motocykl kupiłem w 2007 od 1-go właściciela, którym jest mój kumpel, więc motocykl znam od "dziecka". Motocykl 100% bezwypadkowy. Jego zalet nie będę wymieniał, bo każdy wie jakie one są. Co do wad, to jest lekko przytarty z lewej strony "zadupek" (efekt wprowadzania motocykla przez wąskie drzwi do garażu na zimę) oraz delikatnie wgnieciony bak (efekt spadającej gałęzi po zeszłorocznej wichurze). Ani jedno ani drugie nie ma żadnego wpływu na jakość i bezpieczeństwo prowadzenia. Od strony mechanicznej jest kosa!!! Motocykl późną jesienią 2008r. miał kompletny przegląd, taki jak wykonuje się po 40000 przebiegu. Zostały wymienione wszystkie płyny ustrojowe, filtry, zębatki, łańcuch (D.I.D.-najwyższy model), akumulator itp. Wiosną 2009r. motocykl dostał nowe oponki Dunlop Sport Max D208. Zainteresowanych zdjęciami, obejrzeniem motocykla, kupnem, proszę o kontakt na maila lub kom: [email protected] (odpisuje po 22:00) 601-304-856 (od 8:00 do 23:00) Pozdrawiam Kamil Aha, zapomniałem dodać, TO NIE JEST JAKIŚ SPROWADZANY SKŁADAK!!!!!!!!!!! Motocykl był kupiony w salonie Yamahy na ul.Połczyńskiej i tam też jest przeze mnie serwisowany! Poprzedni właściciel z racji miejsca zamieszkania serwisował motocykl w Uhma Bike w Piasecznie. Jakiś roztargniony jestem. Zapomniałem dodać, że motocykl ma zamontowany wydech Acrapovic Carbon, amortyzator skrętu Hyper Pro oraz crash pady. Dodatkowo są zamontowane stroboskopy (w pozycjach) oraz czerwone podświetlenie podwozia (zamontował je poprzedni właściciel, obecnie są odłączone bo ja z nich nie korzystam). Na pewno jeszcze o czymś zapomniałem więc jak coś to śmiało pytajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleeve Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Nadal aktualne. Motocykl można zobaczyć w Warszawie na Bielanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleeve Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi