kudłatyKutno Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Siemkaja też śmigam XJ =tą i jestem z niej bardzo zadowolony choć to dopiero pierwszy sezon.Mało awaryjny sprzęt i dobry do nauki gorąco polecam. Jeśli sie zdecydujesz i będziesz czegoś potrzebował to pisz śmiało Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 witam :) XJ-ota to świetny wybór. moto bardzo wszechstronne- nadaje się tak samo do jazdy po mieście jak i do długich tras we dwoje i z bagażem, a i silniczek potrafi dostarczyć troche radochy. na pewno nie będziesz żałował zakupu. POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Witam,miałem XJ'te jako pierwszy motor - naprawdę bardzo dobrze ją wspominam - dosyć lekki, nie sprawia problemów przy manewrach, na traskę w sam raz (choć przy większych prędkościach troszkę brakuje mocy), bardzo wygodna, miałem wersję Diversion z owiewką i szybką - nawet przy 150 km/h było spoko, jedyny jej minus to to że nie miała chłodzenia - troszkę się grzała w korkach (ale to był model z 1992), polecam - śmiało mżna kupować (4 cylindry to nie 2 ) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi