nowy Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Hej! 3 grosze: Dośc istotne jest to aby przy okresleniu kosztów jakie należy ponieść za przesyłkę skalkulować również opcje (czasu dostarczenia przesyłki). Zawsze może ktoś skasować za przesyłkę 30 EURO, a później wysłać to czymś bardzo bardzo tanim - np statkiem :mrgreen: Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Z tego co wiem do rejestracji potrzebny jest numer karty kredytowej. Oplaty Deutsche Post za paczki do Polski ksztaltuja sie jak ponizej: -do 5 kg: 16,50 euro-od 5 do 10 kg: 20,50 euro-od10 do 20 kg: 28,50 euro PS. Niemcy zazwyczaj doliczaja kilka euro za opakowanie paczki. Ad1. Hallo, wären Sie bereit, die Ware, falls ich die Auktion gewinne, nach Polen zu versenden?Ad2. Sollten Sie damit einverstanden sein, so nennen Sie mir bitte die Versandkosten, die ich zusätzlich zu dem Auktionspreis Ăźberweisen soll. Meine Lieferadresse lautet: tu wpisac adres. Ad6. Alles einwandfrei gelaufen, vielen dank! PS2. No i oczywiscie przy wysylaniu maili nie zapominac o obiegowych zwrotach grzecznosciowych i podziekowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 tłumaczeniami miał sie zająć Szable ale on narazie jest nie osiągalnypozatym będzie tułmaczył jak zostanie ustalona ostateczna wersjacały czas konsultowałem z nim na gg ale teraz on wrócił do kraju i chyba niema dostępu do netu Witam od dzisiaj juz jestem osiagalny - rzeczywiscie urlopowalem sie w naszym kochanym kraju, i w takich przypadkach kompa unikam jak ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi