Skocz do zawartości

<<< ZLOT MOTOCYKLOWY KOMARÓWKA PODLASKA 2009>>>

CZESIO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już dojechałem do domu, zlot bardzo fajny, widać że Panthery ostro przyłożyły się do organizacji, za do wielki szacun. Muzyka fajna, ludzkie ceny. Także ogólnie mówiąc super. Na przyszłość to można by pomyśleć o toi toiach bo z deka przepełnione były no i ciepła woda pod prysznicami:D (jakieś bicze wodne i takie tam bajery też nie zaszkodzą)

Mam nadzieję że wszyscy wrócili do domu w całości i bez niespodzianek :crossy: Mimo lekkiego deszczyku imprezka super, oczywiście ze względu na waszą obecność. A......... tu parę zdjątek:

http://picasaweb.google.pl/virus668/KomarowkaPodlaska2009#

No tak impreza fest. :flesje:

Tylko ten fiacik potraktowany dość łagodnie, w moich stronach z samochodów zostaje dużo mniej

foto1

.... a i to jeszcze nie koniec!?

Chyba ludzie bardziej zestresowani :biggrin:

Pozdrawiam

RIDE TO LIVE

Pilska Grupa Motocyklowa

Ja mam wniosek do organizatorów...

Jak dacie rade do następnym razem załatwcie policyjnego poloneza. Nie wiadomo czy jeszcze jakieś będą za rok, ale "zabawa" z czymś taki to by była frajda :D

Wiem, że w Lubartowie wycofali ostatnie dwa, może jeszcze gdzieś na wioskach są :)

Impreza zawalista!!

Huh... a ja się zastanawiam czy organizatorzy przypadkiem nie dopłacają do tej imprezy... bo tak zajebistego zlotu za taką cenę wjazdu to się nie spodziewałem :icon_mrgreen: Oby tak dalej :buttrock:

I nie zgadzam się na poloneza! Jak niszczyć to zagraniczne złomostwo :P (a czy policyjne... obawiam się, że ochrona nie ogarnęła by tych tłumów garnących się do zniszczenia "suki" :icon_twisted: )

Nie wiem czy ktoś to przeczyta, ale to karaoke można było zrobić wcześniej... Chciałem podrzeć ryja, ale nie wytrzymałem i poszedłem spać :P

p.s. Merhu linka trzyma do dzisiaj :flesje:

Edytowane przez Raptor

:p