Anis Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Do zobaczenia jutro rano :crossy: Jakie do jutro rano ????? O............ kurczątko nie ładnie, dostaniecie jednominutową naganę wzrokową !!! Dzisiaj przybywajcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 jest zajebiscie! jade spowrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 jest zajebiscie! jade spowrotem. To ja wracam z Tobą :icon_exclaim: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja już dojechałem do domu, zlot bardzo fajny, widać że Panthery ostro przyłożyły się do organizacji, za do wielki szacun. Muzyka fajna, ludzkie ceny. Także ogólnie mówiąc super. Na przyszłość to można by pomyśleć o toi toiach bo z deka przepełnione były no i ciepła woda pod prysznicami:D (jakieś bicze wodne i takie tam bajery też nie zaszkodzą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekgsxr Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja tez dojechalem calo impra spoko :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 :buttrock: :crossy: Witam zabawa z Wami to sama przyjemność szkoda ze tak krótko bbuuuu aa to kilka ihihi fotek z Komarówki 2009 Niedziela i kacyk hahahaahha :flesje: :clap: http://lsm.netau.net/portal_page2.html?alb...936504014204081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 impreza lux :biggrin: tylko droga powrotna byla baaardzo ciezka :rolleyes: pozdrawiam ! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Mam nadzieję że wszyscy wrócili do domu w całości i bez niespodzianek :crossy: Mimo lekkiego deszczyku imprezka super, oczywiście ze względu na waszą obecność. A......... tu parę zdjątek: http://picasaweb.google.pl/virus668/KomarowkaPodlaska2009# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ...bardzo udany weekend :clap: A oto nasza telfotorelacja z wyjazdu: http://picasaweb.google.pl/RobertRobbic/Komarowka350709# Pozdr. Robcio :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Świetna zabawa i jeszcze lepsze towarzystwo :) Oby więcej tak udanych wyjazdów weekendowych :D Fotki ze swojego aparatu postaram się wrzucić jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 No tak impreza fest. :flesje: Tylko ten fiacik potraktowany dość łagodnie, w moich stronach z samochodów zostaje dużo mniej foto1 .... a i to jeszcze nie koniec!? Chyba ludzie bardziej zestresowani :biggrin: Pozdrawiam Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ja mam wniosek do organizatorów... Jak dacie rade do następnym razem załatwcie policyjnego poloneza. Nie wiadomo czy jeszcze jakieś będą za rok, ale "zabawa" z czymś taki to by była frajda :D Wiem, że w Lubartowie wycofali ostatnie dwa, może jeszcze gdzieś na wioskach są :) Impreza zawalista!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damek Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ajj szkoda że mnie nie było bo miałem wyjazd ;/ piszcie jeszcze co tam ciekawego się działo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) Huh... a ja się zastanawiam czy organizatorzy przypadkiem nie dopłacają do tej imprezy... bo tak zajebistego zlotu za taką cenę wjazdu to się nie spodziewałem :icon_mrgreen: Oby tak dalej :buttrock: I nie zgadzam się na poloneza! Jak niszczyć to zagraniczne złomostwo :P (a czy policyjne... obawiam się, że ochrona nie ogarnęła by tych tłumów garnących się do zniszczenia "suki" :icon_twisted: ) Nie wiem czy ktoś to przeczyta, ale to karaoke można było zrobić wcześniej... Chciałem podrzeć ryja, ale nie wytrzymałem i poszedłem spać :P p.s. Merhu linka trzyma do dzisiaj :flesje: Edytowane 6 Lipca 2009 przez Raptor Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 A tutaj moja relacja z tego zlotu: http://mapvivo.com/journey/8909 Było super i jest co wspominać :) Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi