Skocz do zawartości

<<< ZLOT MOTOCYKLOWY KOMARÓWKA PODLASKA 2009>>>

CZESIO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mam nadzieje że ktoś jeszcze zapakuje grilla bo mój straszliwie ogromny jest i nawet do kosza się nie zmieści. Aaaa i biorę spadochron:D może uda się jakoś rozłożyć żeby słońce nie smażyło przy namiotach:D

Agnieszko zacznij zanosić modły o pogodę.

mam nadzieje że ktoś jeszcze zapakuje grilla [...]

...kolega franklin zadeklarowal sie odnosnie grill'a. Ja zorganizuje wegiel... Ty mozesz dostarczyc kielbase :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_razz: :icon_mrgreen:

Aaaa i biorę spadochron:D może uda się jakoś rozłożyć żeby słońce nie smażyło przy namiotach:D

...jestem za! Jezeli bedzie taka patelnia jak przez kilka ostatnich dni, to przyda sie kazdy kawalek cienia.

A ja mam takie małe pytanie:

Grupa wyjeżdżająca w sobotę rano woli jechać dobrą drogą przez Radzyń Podlaski, czy może gorszą, lecz (chyba) krótszą przez Parczew? Pytam się, ponieważ ludzie z Białej Podlaskiej chcą się z nami spotkać na trasie i mam im dać odpowiedź, coby wiedzieli którą dróżkę wybrać :wink:

Agnieszko zacznij zanosić modły o pogodę.

Mikołaju! Zaczynam odprawiać modły! :notworthy:

Udanego zlotu! :biggrin: :buttrock: :flesje:

Pozdrawiam

...bedzie udany! Gdybys Marcin mial ochote na jeszcze jedno okrazenie dookola naszego kraju, to zaczynaj jutro od Komarowki - to bylby dobry poczatek :icon_mrgreen:

Trzymaj sie!

BTW - jak juz bedziecie mieli jakies gotowe relacje z wyjazdu, to podaj gdzies w Lubelskim subforum linki do nich.

Gril już kupiony - prawdopodobnie Hajo weźmie go w piątek już :)

co do sobotniej grupy - czyli mnie ;) przez Parczew jest jakieś 15km krócej... ale ja osobiście wolałbym przez radzyń - szybsza trasa, lepsza droga, ale nie wiem jak zadecyduje reszta... ale możemy umówić się w radzyniu z grupą z białej... a kto w ogóle jedzie w sobotę, bo nawet nie wiem z kim gadać odnośnie trasy?

Możemy jechać przez radzyń, faktycznie lepsza droga powinna być :). Ale nie mam zamiaru się ścigać :crossy: , więc przelotowa ok 100 km/h :cool: zwłaszcza jak większa grupa się uzbiera :buttrock:

Odległość LOTOS - Radzyń - Komarówka 77 km

Odległość LOTOS - Parczew - Komarówka 60 km

PS

Wyjazd o 8:00, więc lepiej stawić się odrobinę wcześniej, by nie czekać na spóźnialskich :banghead: .

Ja również przychylał bym się trasą przez Radzyń niebo a ziemia lepsza droga niż przez te wertepy na Parczew ;)

Tak, tak, tak - i ja jestem za Radzyniem :smile: Nie chodzi o to, żeby się ścigać, ale mieć przyjemność z jazdy i równej drogi :crossy:

Do zobaczenia jutro rano :crossy: