michaelgsx-r600 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Ja również piszę się na sobotę także przed 8 na Lotosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) :crossy: o 16 zbieramy śię na Lotośie to już pewne Anis smiga inną trasą bo nie da rady być na 18 więc do zobaczenia Edytowane 1 Lipca 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 ekipa z rzeszowa i lubaczowa melduje że będzie w piątek popołudniu :) do zobaczenia !!!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 mam nadzieje że ktoś jeszcze zapakuje grilla bo mój straszliwie ogromny jest i nawet do kosza się nie zmieści. Aaaa i biorę spadochron:D może uda się jakoś rozłożyć żeby słońce nie smażyło przy namiotach:D Agnieszko zacznij zanosić modły o pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 mam nadzieje że ktoś jeszcze zapakuje grilla [...] ...kolega franklin zadeklarowal sie odnosnie grill'a. Ja zorganizuje wegiel... Ty mozesz dostarczyc kielbase :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_razz: :icon_mrgreen: Aaaa i biorę spadochron:D może uda się jakoś rozłożyć żeby słońce nie smażyło przy namiotach:D ...jestem za! Jezeli bedzie taka patelnia jak przez kilka ostatnich dni, to przyda sie kazdy kawalek cienia. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Udanego zlotu! :biggrin: :buttrock: :flesje: Pozdrawiam Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 A ja mam takie małe pytanie: Grupa wyjeżdżająca w sobotę rano woli jechać dobrą drogą przez Radzyń Podlaski, czy może gorszą, lecz (chyba) krótszą przez Parczew? Pytam się, ponieważ ludzie z Białej Podlaskiej chcą się z nami spotkać na trasie i mam im dać odpowiedź, coby wiedzieli którą dróżkę wybrać :wink: Agnieszko zacznij zanosić modły o pogodę. Mikołaju! Zaczynam odprawiać modły! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Udanego zlotu! :biggrin: :buttrock: :flesje: Pozdrawiam ...bedzie udany! Gdybys Marcin mial ochote na jeszcze jedno okrazenie dookola naszego kraju, to zaczynaj jutro od Komarowki - to bylby dobry poczatek :icon_mrgreen: Trzymaj sie! BTW - jak juz bedziecie mieli jakies gotowe relacje z wyjazdu, to podaj gdzies w Lubelskim subforum linki do nich. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Gril już kupiony - prawdopodobnie Hajo weźmie go w piątek już :) co do sobotniej grupy - czyli mnie ;) przez Parczew jest jakieś 15km krócej... ale ja osobiście wolałbym przez radzyń - szybsza trasa, lepsza droga, ale nie wiem jak zadecyduje reszta... ale możemy umówić się w radzyniu z grupą z białej... a kto w ogóle jedzie w sobotę, bo nawet nie wiem z kim gadać odnośnie trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Możemy jechać przez radzyń, faktycznie lepsza droga powinna być :). Ale nie mam zamiaru się ścigać :crossy: , więc przelotowa ok 100 km/h :cool: zwłaszcza jak większa grupa się uzbiera :buttrock: Odległość LOTOS - Radzyń - Komarówka 77 km Odległość LOTOS - Parczew - Komarówka 60 km PS Wyjazd o 8:00, więc lepiej stawić się odrobinę wcześniej, by nie czekać na spóźnialskich :banghead: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_gringo Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 pozdro dla panterowych rozbójników z Lublina:P ja niestety nie dodtre do pl w terminie:/ dopiero na 21go.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Możemy jechać przez radzyń, faktycznie lepsza droga powinna być :). Ale nie mam zamiaru się ścigać :crossy: , więc przelotowa ok 100 km/h no to jak przelotówka ma być 100km/h to można i przez parczew jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Tylko flaszek nie pobijcie przez ten parczew:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelgsx-r600 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja również przychylał bym się trasą przez Radzyń niebo a ziemia lepsza droga niż przez te wertepy na Parczew ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja również przychylał bym się trasą przez Radzyń niebo a ziemia lepsza droga niż przez te wertepy na Parczew ;) Tak, tak, tak - i ja jestem za Radzyniem :smile: Nie chodzi o to, żeby się ścigać, ale mieć przyjemność z jazdy i równej drogi :crossy: Do zobaczenia jutro rano :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi