Aganieszka Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 A jedzie ktoś może w sobotę? Może być i z rana! :smile: My z Palcem i kilkoma osobami z Białej Podlaskiej wyjeżdżamy niestety dopiero w sobotę :banghead: I od razu bardzo proszę o przytrzymanie miejscówki na rozbicie namiotu!! :notworthy: Będzie ktoś może leciał z okolic Chełma na zlot? ANIIIIS :icon_exclaim: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 jakby co to w sobote to o której i gdzie wyjazd :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Kilku znajomych chce jechać :crossy: z rana, 8:00 w sobotę, ja również skłaniam się ku tak wczesnemu wyjazdowi by móc się zaaklimatyzować :flesje: :buttrock: Wstępnie zbiórka na lotosie przed 8:00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 może i ja wpadne na chwile zobaczymy jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 :crossy: jedna z grup bedzie jechac po miejscówkę w piątek koło 18:00 z Lotosu czyli ja Majusz Mikołaj Ksidzu i własnie dlatego o 18 bo czekamy na Anisa kto chetny z Lublina na Lotos koło 18 pisac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 :crossy: jedna z grup bedzie jechac po miejscówkę w piątek koło 18:00 z Lotosu czyli ja Majusz Mikołaj Ksidzu i własnie dlatego o 18 bo czekamy na Anisa kto chetny z Lublina na Lotos koło 18 pisac :crossy: ...czyli wyjazd o 16-tej w piatek juz nieaktualny? Kasia i ja tez sie w piatek wybieramy. Co Wy na to, zeby grill'a malego zabrac? Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) myslę ze jak najbardziej aktualny zdzwoń sie z Mikołajemtylko ny czekamy do około 18 na Anisa a wczesniej ludzia pojadą chiba ?? :notworthy: Edytowane 30 Czerwca 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_vn900 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Sorry, ze moze zadam dla Was glupie pytanie, ale o ktory Lotos Wam chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Sorry, ze moze zadam dla Was glupie pytanie, ale o ktory Lotos Wam chodzi? O taki jeden z helikopterem :biggrin: Jadąc z Lublina do Lubartowa wjeżdżasz do miejscowości - Łucka (tuż przed Lubartowem) Przy głównej drodze, po prawej stronie znajduje się stacja Lotos (nie da się jej nie zauważyć!!) z helikopterem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja tez pisze sie na sobotni wyjazd z Lotosu, tylko napiszcie dokladnie o ktorej odjazd, bo przed 8 to jest 7:40 i 7:55... Robcio_LBN - bierzesz grila, czy ja mam wziac? Bo mialem brac, ale w takim razie dwoch nie ma co... I z grilem nie zapomnij węgla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 bierze ktoś gitare?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 [...] Robcio_LBN - bierzesz grila, czy ja mam wziac? Bo mialem brac, ale w takim razie dwoch nie ma co... I z grilem nie zapomnij węgla :) ...ja nie mam takiego malego grill'a. Myslalem, ze kupie i wezme, ale jezeli masz to zabierz swoj, a ja wegiel zorganizuje, ok? Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja tez takiego malego grila nie mam i liczylem,ze Ty masz skoro sie oferujesz, ale w takim razie kupie cos,zeby sie do sakwy zmieściło :) a Ty skombinuj wegiel :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja tez takiego malego grila nie mam i liczylem,ze Ty masz skoro sie oferujesz, ale w takim razie kupie cos,zeby sie do sakwy zmieściło :) a Ty skombinuj wegiel :) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Ok! Wegiel bede mial! :flesje: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) Kilku znajomych chce jechać :crossy: z rana, 8:00 w sobotę, ja również skłaniam się ku tak wczesnemu wyjazdowi by móc się zaaklimatyzować :flesje: :buttrock: Wstępnie zbiórka na lotosie przed 8:00... Przystaję na ten pomysł :wink: Wiem, że Gazda i paru jego kolegów tez ma się pojawić :smile: Edytowane 30 Czerwca 2009 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi