Notturno SV Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 (edytowane) czekaj masa motoroweru to napewno nie 200 moze 100 to uwierze :) chyba ze kawal chlop[a z ciebie i liczysz ze soba :) 190 wazy moja suzuki ze wszystkimi plynami :) a goscia sie zpytaj co to naprawde jest i jesli ci sprzedal motocykl z silnikeim innym niz w dokumentach to mozna sie od tego odwolywac jakos ch7yba ale lepiej niech w tej sprawie odpowie kots z przepisow :) jak sie upewnisz co to jest tro najwyzej zadaj pytanie w dziale przepisy co dalej robic Edytowane 24 Czerwca 2009 przez Notturno SV Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu86 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 RS50 i 200kg :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 RS 50 miała chyba tarczę z lewej strony to raz, a dwa miała tą tarczę chyba trochę mniejszą, ale po co rozkminiać jaka to pojemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Młody albo zacznij pisać prawdę albo zniknij stąd bo Ci pomogę. Nie lubimy tutaj kłamczuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matidop Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Gosciu nie chcial powiedziec wiec pojechalem sobie do znajomego i spr. i okazalo sie ze to faktycznie jest RS 125!!!!Bylem w lekkim szoku jak to uslyszalem.Zostawilem tak Aprilke i ma mi podobno znajomy wymienic.Nie wiem co o tym zakupie myslec....ale przede wszystkim to wam dziekuje ze powiedzieliscie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Heh, ziomek nie wierzę w to, ale ok niech Ci będzie :D Ja na twoim miejscu w tym momencie sprzedałbym RS-kę za dwa razy tyle kasy, bo tak oscylują ceny 125/50 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matidop Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 A ile dałbyś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Trzy szybkie :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 przedewszstkim to jak bedziesz sprzedawal to mow nastepnemu wlascicielowi co to jest zeby to sie gdzies w glupim miejscu nie skonczylo Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matidop Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Temat wd mnie można zamknąć ponieważ w wakacje sprzedałem Aprille RS i faktycznie to była 125 z silnikiem 70ccm.A zamiast tego mam Yamahe TRZ 50 2008 i to już jest na 100% 50ccm.Więc wszystkim dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Temat wd mnie można zamknąć ponieważ w wakacje sprzedałem Aprille RS i faktycznie to była 125 z silnikiem 70ccm.A zamiast tego mam Yamahe TRZ 50 2008 i to już jest na 100% 50ccm.Więc wszystkim dziękuję i pozdrawiam. 125 z silnikiem 70?? to juz bylby idiotyczny zabieg ;/ Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matidop Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ale o co kaman mógłbyś się bardziej rozpisać?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 no zgadnij ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi