narazie_amator Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Od 2 miesięcy mam prawko na moto i GSX-Re 750 K6. Dodam że jest to moje pierwsze moto. Bardzo proszę o nie zalewanie mnie falą krytyki, że to za mocna maszyna jak na pierwsze moto itd:) Wybór tak na prawdę był podytkowany tym że od zawsze podobały mi się sportowe motocykle i przeczytałem sporo pochlebnych opinii na temat tego modelu. W związku z sesją i pracą nie miałem zbyt wiele czasu na jazde, ale 1000 km udało mi się przejechać. Moje pierwsze spostrzeżenia są następujące: 1. Moto bardzo lekkie - duży plus dla początkujących. 2. Jak się jeździ z głową to można się równie dobrze(czytaj bezpiecznie) poruszać sportem jak skuterem. Generalnie to jestem zadowolony z wyboru, biorąc pod uwagę, że moto szukałem od października ubiegłego roku i w końcu udało się kupić coś w dobrym stanie. Wcześniej widziałem chyba 7 identycznych modeli i wszystkie były mniej lub bardziej kombinowane. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dark Warrior Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Gratuluje. Piekna maszyna,dlugo Ci posluzy ;) Jednak cierpliwosc sie oplaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 (edytowane) ale zawsze mozna bylo kupi cos co wyglada jak sport ale nim nie jest a wybor nie bylby taki maly .. ale coz twoj wybor jesli bedzie oki to tylko sie cieszyc ze sie udalo :) Edytowane 21 Czerwca 2009 przez Notturno SV Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcik_dan Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Gratulacje. Świetna maszyna. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 1. Moto bardzo lekkie - duży plus dla początkujących. I tu sie plusy dla Ciebie skonczyly :crossy: No ale Suka fajna :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Gratulacje. I Duuuuużoooo zdrowego rozsądku życzę. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi