styka Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ja chyba dzis jade nad jez. Biale, traska 200km w jedna strone, ktos chetny??? wyjazd okolo 16.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro0 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ja chyba dzis jade nad jez. Biale, traska 200km w jedna strone, ktos chetny??? wyjazd okolo 16.30 Siemka, bardzo chętnie, godzina też mi pasi. Możemy się spotkać pod "Baba-Jaga" o 16:30 bede mial blizej niz na Lukoil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) pojechali, wrocili, cali i zdrowi... 400km nawiniete...FOTKA JAK NAS ZLAŁO Edytowane 11 Lipca 2009 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Sprzęt już sprawny, mogę jechać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ta fajnie było :buttrock: Fotki też będą :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 a nikt nie pisal ze gdzies jedziecie... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Zawsze jeździmy, nie ma czasu na pisanie. Dawaj Styka nr. telefonu to się i Ty kiedyś przejedziesz... Spoko Xylu, następną razą zrobimy ognisko - podpalimy jakąś stodołę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi