pedzacy Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 jeśli wstaniemy i leje to nie jedziemy :( jeśli nie będzie padać to lecimy :) będzie dobra pogoda tak jak dziś miało lać i co nie lało więc jutro to samo będzie czyli ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianps Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 (edytowane) No i taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje :clap: Pogoda faktycznie wg prognoz nie sprawdzalna dzisiaj a i ta na jutro się zmieniła i do 17ej niby nie zapowiadane są opady :biggrin: Także ja wstaję raniutko by zaraz po 8:30 się zjawić na stacji L :crossy: Jakby coś to z rana jeszcze zajrzę na forum :wink: EDIT: Ej, no tak się nie robi... kilka osób wypowiada się w temacie, że niby pojedzie jak pogoda będzie ok i co? Pomysłodawca wypadu się zjawia, ja się zjawiam i... tyle. Jeśli już to pisać, że nie jedziecie i po sprawie by było a nie zrywamy się rano na umówione miejsce i tylko dwie osoby są. Edytowane 21 Czerwca 2009 przez mianps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 U mnie okazało się że to nie łożysko, lecz coś innego, więc drynda stoi (w sobotę wyjechałem tylko na ślub, a i tam nie wiedziałem czy dojadę do domu). W weekend nie mam dostępu do kompa, więc nie miałem jak poinformować że nie jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianps Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Jak się ma sprawa w tą niedzielę? :cool: Może jednak dojdzie do skutku ten wypadzik do Krzyżtopór? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo007 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Jak się ma sprawa w tą niedzielę? :cool: Może jednak dojdzie do skutku ten wypadzik do Krzyżtopór? :crossy: Jadę ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dam dziś odpowiedź - jak odbiorę sprzęt od Pierścionka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Niestety - sprzęt niesprawny :( Ma ktoś do sprzedania pompę hamulcową do Suzuki - wymiary: 36x46x56 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos87 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Wypad udany ? Jeśli plany wyjazdu się nie powiodły to w nastepnym planie na wypad w to miejsce ja się pisze. właśnie przeglądam zdjęcia na mapy.google . Nawet ciekawa ta miejscówka :lalag: Edytowane 7 Lipca 2009 przez Karlos87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianps Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Wypadu nie było i nie wiem czy w ogóle to wypali... jakoś nie ma chętnych po pierwszym niewypale :( Ja bym się chętnie tam w jakiejś grupce wybrał :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja też.... co z tego jak mi sprzęt niedomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onsok Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Wypadu nie było i nie wiem czy w ogóle to wypali... jakoś nie ma chętnych po pierwszym niewypale :( Ja bym się chętnie tam w jakiejś grupce wybrał :crossy: hmmm........może i ja bym się przeleciał.......sobotę/niedzielę mam wolną, sprzet sprawny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 hmmm........może i ja bym się przeleciał.......sobotę/niedzielę mam wolną, sprzet sprawny.... Byłam w tych okolicach w poprzednią niedzielę. Pogoda boska - burze ze słońcem na przemian :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onsok Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Byłam w tych okolicach w poprzednią niedzielę. Pogoda boska - burze ze słońcem na przemian :) ten weekend też się taki zapowiada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajek9 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam wszystkich!!!! Niedzielny wypad do Kazimierza na dobrą kawę - jest ktoś chętny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam wszystkich!!!! Niedzielny wypad do Kazimierza na dobrą kawę - jest ktoś chętny?? Nie mogę patrzeć już na ten Kazimierz i Bałtów :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi