Carry Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) Cześć, mam do sprzedania buciki sportowe Askew X8. Firma włoska, jakościowo są za*eb... Czarno-srebrne rozmiar 43. Buty są w stanie bardzo dobrym, używałem ich niecały sezon, za każdym razem były pastowane i czyszczone. Są bardzo porządne, trzymają super nogę i są sztywne na boki, ale chodzić w nich się da:) Kupiłem je za 550 zł w zeszłym sezonie, nie są zniszczone, a sprzedaje tylko dlatego, że potrzebuje na gwałt je spieniężyć:) Cena to 300 z wysyłką, gdzieś może jeszcze znajde pudło i rachunek zakupu... Możliwe, że są jeszcze na gwarancji:) Jeśli chodzi o rozmiar, to nosze Adidasy 43 1/3 i te buty są idealne. Kliknij, żeby zobaczyć buciki :) Strona producenta: www.askew.it Piszcie na gg: 2920767 albo PW:) Edytowane 15 Czerwca 2009 przez Carry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carry Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Cześć, mam do sprzedania buciki sportowe Askew X8. Firma włoska, jakościowo są za*eb... Czarno-srebrne rozmiar 43. Buty są w stanie bardzo dobrym, używałem ich niecały sezon, za każdym razem były pastowane i czyszczone. Są bardzo porządne, trzymają super nogę i są sztywne na boki, ale chodzić w nich się da:) Kupiłem je za 550 zł w zeszłym sezonie, nie są zniszczone, a sprzedaje tylko dlatego, że potrzebuje na gwałt je spieniężyć:) Cena to 300 z wysyłką, gdzieś może jeszcze znajde pudło i rachunek zakupu... Możliwe, że są jeszcze na gwarancji:) Jeśli chodzi o rozmiar, to nosze Adidasy 43 1/3 i te buty są idealne. Kliknij, żeby zobaczyć buciki :) Strona producenta: www.askew.it Piszcie na gg: 2920767 albo PW:) Cena do negocjacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi