Skocz do zawartości

Sprzedam Buty Sportowe Askew X8

Carry
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

mam do sprzedania buciki sportowe Askew X8. Firma włoska, jakościowo są za*eb...

Czarno-srebrne rozmiar 43. Buty są w stanie bardzo dobrym, używałem ich niecały sezon, za każdym razem były pastowane i czyszczone. Są bardzo porządne, trzymają super nogę i są sztywne na boki, ale chodzić w nich się da:) Kupiłem je za 550 zł w zeszłym sezonie, nie są zniszczone, a sprzedaje tylko dlatego, że potrzebuje na gwałt je spieniężyć:)

Cena to 300 z wysyłką, gdzieś może jeszcze znajde pudło i rachunek zakupu... Możliwe, że są jeszcze na gwarancji:)

Jeśli chodzi o rozmiar, to nosze Adidasy 43 1/3 i te buty są idealne.

Kliknij, żeby zobaczyć buciki :)

Strona producenta: www.askew.it

Piszcie na gg: 2920767 albo PW:)

Edytowane przez Carry

• 2 tygodnie później...

Cześć,

mam do sprzedania buciki sportowe Askew X8. Firma włoska, jakościowo są za*eb...

Czarno-srebrne rozmiar 43. Buty są w stanie bardzo dobrym, używałem ich niecały sezon, za każdym razem były pastowane i czyszczone. Są bardzo porządne, trzymają super nogę i są sztywne na boki, ale chodzić w nich się da:) Kupiłem je za 550 zł w zeszłym sezonie, nie są zniszczone, a sprzedaje tylko dlatego, że potrzebuje na gwałt je spieniężyć:)

Cena to 300 z wysyłką, gdzieś może jeszcze znajde pudło i rachunek zakupu... Możliwe, że są jeszcze na gwarancji:)

Jeśli chodzi o rozmiar, to nosze Adidasy 43 1/3 i te buty są idealne.

Kliknij, żeby zobaczyć buciki :)

Strona producenta: www.askew.it

Piszcie na gg: 2920767 albo PW:)

Cena do negocjacji...