macceti Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam! Mam zamontowany w Hayabusie 08 alarm Patrol Line. Niestety nie mam instrukcji obslugi wiec dokladnego modelu nie znam. NA pilocie jest HPA952 wiec podejrzewam ze to jest ten model. Problem polega na tym ze przestala swiecic dioda LED w alarmie ktora informowala o jego aktywowaniu, alarm sie nie wlacza. Zastanawiam sie czy po zimowej przerwie w ktorej mialem odlaczony akumulator moze cos sie moglo stac? Czy te alarmy maja wewnetrzne zasilanie? Moze jakas bateria? Prosba o instrukcje jesli ktos posiada. Z gory dzieki. A jeszcze jedno moze orientuje sie ktos gdzie zwykle montuja taki alarm bo chcialbym go zlokalizowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7FIODOR Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) witam alarmy te montują w serwisie yamaha ,napewno w serwisie yamahy by Ci pomogli (ewentualnie doradzili ) jeśli jesteś zainteresowany na PW wyslij mi swój adres email to Ci podeśle instrukcję po polsku do tego modelu http://www.rarr.pl/files/hps_544.pdf Edytowane 5 Lipca 2009 przez 7FIODOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi