Damka Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Czy gdzieś w kaliszu lub okolicach dorobiają uszczelki pod głowice?? Pilnie potrzebuje uszczelke pod głowice a nie bd kupował całego kompletu by użyć 1 uszczelke. Prosze o odpowiedź jeżeli ktoś wie. Adres i telefon najlepiej Z góry dziękuje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu86 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ajust Radłów, ul. Wojska Polskiego 10 63-440 Raszków tel. 062 735 44 97 www.ajust.pl Dorabiałem tam w tamtm roku uszczelkę do pokrywy zaworów, czas - 30minut, cena 15zł. Dorabiali na podstawie pokrywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damka Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dzięki, właśnie dzisiaj wysłałem starą uszczelke do Warszawy ale jak mi tam nie będzie odpowiadać coś to przejade sie z głowicą do Raszkowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi