Zadus Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witajcie Koledzy - w Was ostatnia nadzieja na pomoc dla mnie i mojej CRM'ki. Od ponad 3 miesiecy poszukuje sprawnego amortyzatora centralnego do mojej Hondy CRM 125R z '93r .... Musze go wymienic poniewaz moj mi sie wygial o 45 stopni .....(jak sie okazalo dzialala tylko sprezyna i to podobno bylo powodem jego uszkodzenia) Wysylalem go juz 3 razy do firmy Nagengast do Gdanska - tam niby go regenerowali ale ko kazdej naprawie jest coraz gorzej...... Nie amortyzuje i jego skok jest coraz krotszy (teraz jest chyba tylko 5 cm!) Nie moge znalezc na Allegro, probowalem tez z ogloszeniami w Internecie - bezskutecznie.... POMOCY!!! Napiszcie gdzie szukac... Moze ktos z Was wymienial i zostal mu stary (a jeszcze mozna na nim zrobic pare kilometrow) Moze wiecie czy mozna uzyc jakis inny nie oryginalny amortyzator (zamiennik - ale od czego) Poradzcie cos prosze bo mnie krew zaleje - motor stoi a ja gnije przed telewizorem.... Bede bardzo wdzieczny za kazda probe pomocy... Pozdrawiam Robert 0502641661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi