brainst0rm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam! W sumie nie wiem czy dobrze tutaj temat otwieram,ale jestem nowy na tym Forum. Pytanie brzmi Co wieksze? Cagiva Canyon > Aprilia Pegaso > BMW F650 ? Ja wlasnie szukam cos w stylu Enduro na dluzsze trasy. Ogladalem Cagiva Canyon w Olsztynie i BMW F650 pod Olsztyniem obie fajne, lecz BMW w lepszym stanie a przy tym troche mniejsza. Ja jestem wysoki 1,90 i zastanawiam sie nad Aprilia Pegaso - jak ona sie przenetuje np. do BMW? bo mialem mozliwosc porownac tez Suzuki Freewind do BMW, ktora powiem jeszcze mniejsza wydawala. Prosilbym o rade osob ktore mieli okazje juz jechac i na jednym i na drugim - Prosze brac pod uwage ze jestem WYSOKI. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bw Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) A może powinienieś zastanowić się nad Africą??? Chociaż wzrost przy doborze motocykla to wg. mnie sprawa conajmniej drugorzędna... Edytowane 13 Czerwca 2009 przez bartek_bw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi