lotnik Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Sprzedam przedłużkę błotnika przedniego do Hondy Varadero XL1000. Coś w rodzaju chlapacza wykonanego z materiału podobnego jak błotnik i dokładnie dopasowanego. Po zamontowaniu błoto i woda nie chlapie po silniku, głowicy aniu butach Kolor czarny połysk. Cena 50zł + wysyłka. Zdjęcia na maila, mozliwośc zobaczenia w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Lotniku, poproszę o zdjęcie na [email protected] pzdr ja Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Jutro zrobię fotki i wyśle. Jestem z tego bardzo zadowolony głownie podczas jazdy w deszczu i po błotku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wysłałem fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi