mariot Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam Wybieram się w lipcu 2009 na Nordkapp (dokładny termin do uzgodnienia mam wolny prawie cały lipiec) Trasa bedzie prowadziła przez : LT , LV , EST , FIN , NOR . Główny cel podróży to Nordkapp start z Białegostoku. Noclegi gdzie popadnie czyli namiot, motele, kwatery prywatne, Trasa wyniesie około 5500 km oraz będzie trwała 12-14 dni. Jeśli ktos ma chęć proszę o kontakt uzgodnimy szczegóły. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam Planuję wyjechać 12.07 promem do Sztokholmu, potem niekoniecznie jeden dzień na zwiedzanie Upsali (przewodnik to mój znajomy). Dalej Vardo, Gamvik Nordkap, Alta, Lofoty, E-6 lub 17-ka, ściana Troli i dwie opcje, na kołach przez Danię, lub powrót przez Sztokholm, prom Gdynia i do domu na 01 sierpnia. Spanko w namiocie a przy dwóch trzech osobach opłaca się myśleć nad hytkem lub czymś szczelniejszym do płótna. Nad szczegółami siedzę. Tempo jak na WS przestało 80-90 w porywach 110. Myślałem nad Fin ale z opowiadań innych :crossy: jest tam okropnie nudno. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 termin prawie pasi :) obserwuję temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi