Jarri Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Witam Wszystkich, po 16 latach posuchy (jeździłem Jawą 350TS) stwierdziłem, że sam samochód to za mało. Zdecydowałem się na zakup DragStara 1100 i tu moja prośba, jest taki jeden, co mi się bardzo podoba, stoi w firmie adammotocykle link: http://www.allegro.pl/item641280968_yamaha...ssic_2006r.html Czy może ktoś go oglądał, odpalał? Prosiłbym o jakieś info, nie chciałbym dymać tyle kilosów ze śląska do Poznania, żeby się tylko przekonać, że prócz wyglądu to kicha. Z góry dzięki za pomoc. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Co do wyglądu, to niby spoko. Przednie kolanko trochę przebarwione. Ale co ten motocykl ma wspólnego z wersją Silverado? Niby jest Sissy Bar i szyba. Gdzie sakwy Silverado ze stelażami? Gdzie ćwiekowane obicia kanap? http://www.starmotorcycles.com/star/produc.../1/0/image.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Jeśli Ci to coś pomoże to powiem, że mojego Draga 1100 też kupiłem u nich. Nie ściemniali, było tak jak w opisie / w moim przypadku/ do tego sympatyczny właściciel miła obsługa. Jeśli się zdecydujesz to zwróć uwagę na sprawę załatwienia formalności celnych i skarbowych - najlepiej żeby były już zrobione. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarri Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 (edytowane) Co do wyglądu, to niby spoko. Przednie kolanko trochę przebarwione. Ale co ten motocykl ma wspólnego z wersją Silverado? Niby jest Sissy Bar i szyba. Gdzie sakwy Silverado ze stelażami? Gdzie ćwiekowane obicia kanap? http://www.starmotorcycles.com/star/produc.../1/0/image.aspx No niby masz rację, będę musiał gościa poytać, czy to błąd w opisie, czy co? Szczerze, akurat ćwieków to mi nie potrzeba, ale sakwami bym nie pogardził. A to przebarwienie to od czego może być, czy to jakiś zły znak? Jeśli Ci to coś pomoże to powiem, że mojego Draga 1100 też kupiłem u nich. Nie ściemniali, było tak jak w opisie / w moim przypadku/ do tego sympatyczny właściciel miła obsługa. Jeśli się zdecydujesz to zwróć uwagę na sprawę załatwienia formalności celnych i skarbowych - najlepiej żeby były już zrobione. Pozdrawiam To już jakaś informacja na plus. Dzięki Edytowane 30 Maja 2009 przez Jarri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarri Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jeśli to nie byłby problem, to oblukajcie go w tym komisie, stawiam browca :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_p Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Godny polecenia sprzedawca, kumpel ich zna i same pozytywne rzeczy o nich mówił. Sam miałem od nich kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi