PRZEM Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 witam!!! Drodzy koledzy z racji tego że mieszkam 130 km od was mam prośbe, chodzi mi o to że jest u was centrum handlowe na ulicy ozimskiej i znajduje się tam sklep euro rtv agd, znajduje się tam aparat fotograficzny canon g9, którym jestem bardzo zainteresowany, w związku z tym jęsli któryś/któraś z was robiłaby tam zakupy bardzo bym prosił o rzucenie okiem na apracik gdyż jest to model wystawowy, na infolini nie chca dać numeru bezposrednio na sklep, a sieć euro rtv nie moze sciagnac ww aparatu do naszego miasta, pozatym jest to bardzo rzadko spotykany model obecnie, za pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 OK, powiedz co chcesz wiedzieć to postaram się w weekend tam zajrzeć. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 głównie chodzi o stan aparatu, ponieważ to egzemplarz wystawowy, i są 2 wyjscia moze byc zamkniety w gablotce (bardzo bym sie cieszył) lub bedzie wystawiony na ekspozycji z innymi i moze byc dosyc wymeczony przez potencjalnych klientow, poprostu musze wiedziec czy jest sens po niego jechac PS z góry dzieki za pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi