Gość yeuop Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam. Jestem z Cieszyna (rzut beretem do Czech, a i na Slowacje niedaleko), szukam w okolicy toru kartingowego, na ktory wpuszcza mnie na moim motocyklu i bedzie mozna troche posmigac. Czy ktos wie o takim zjawisku do 150km od Cieszyna? Szukam gladkiej nawierzchni i jakiejs rozsadnej ceny. Dzieki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam. Jestem z Cieszyna (rzut beretem do Czech, a i na Slowacje niedaleko), szukam w okolicy toru kartingowego, na ktory wpuszcza mnie na moim motocyklu i bedzie mozna troche posmigac. Czy ktos wie o takim zjawisku do 150km od Cieszyna? Szukam gladkiej nawierzchni i jakiejs rozsadnej ceny. Dzieki, pozdrawiam Tor Rakietowa we Wroclawiu, na Muchoborze. Cen nie znam, ale maja swoja strone, wiec mozesz sprawdzic. Organizuja rowniez szkolenia dla motocyklistow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi