robbia Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 W tych dniach co w temacie powyżej jest rajd samochodów WRC mistrzostwa świata m-dzy innymi będą: M.Groncholm, S.Loeb, Hirvonen (sorry za pisownie) oczywiście będzie startował Hołowczyc nie wiem czy Kuzaj ale do sedna sprawy ja jadę napewno.Wyruszam w piątek i byłoby fajnie jakby jechało nas więcej z 3-miasta. Cała ekipa śpi w hotelu Gołębiewski w Mikołajkach.Oczywiście można wynając gdzie indziej hotel (jak jeszcze są miejsca)bądź wziąć ze sobą namiot.Dlatego kto jest chętny niech się wpisuję a co do godziny to jeszcze się zgadamy na forum.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUCHY224 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam napisz to na forum trójmiejskich motocyklistów ,to napewno ktoś będzie chętny,ja bym z chęcią się wybrał ale już mam zaplanowany wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbia Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 W tych dniach co w temacie powyżej jest rajd samochodów WRC mistrzostwa świata m-dzy innymi będą: M.Groncholm, S.Loeb, Hirvonen (sorry za pisownie) oczywiście będzie startował Hołowczyc nie wiem czy Kuzaj ale do sedna sprawy ja jadę napewno.Wyruszam w piątek i byłoby fajnie jakby jechało nas więcej z 3-miasta. Cała ekipa śpi w hotelu Gołębiewski w Mikołajkach.Oczywiście można wynając gdzie indziej hotel (jak jeszcze są miejsca)bądź wziąć ze sobą namiot.Dlatego kto jest chętny niech się wpisuję a co do godziny to jeszcze się zgadamy na forum.Co wy na to? W tych dniach co w temacie powyżej jest rajd samochodów WRC mistrzostwa świata m-dzy innymi będą: M.Groncholm, S.Loeb, Hirvonen (sorry za pisownie) oczywiście będzie startował Hołowczyc nie wiem czy Kuzaj ale do sedna sprawy ja jadę napewno.Wyruszam w piątek i byłoby fajnie jakby jechało nas więcej z 3-miasta. Cała ekipa śpi w hotelu Gołębiewski w Mikołajkach.Oczywiście można wynając gdzie indziej hotel (jak jeszcze są miejsca)bądź wziąć ze sobą namiot.Dlatego kto jest chętny niech się wpisuję a co do godziny to jeszcze się zgadamy na forum.Co wy na to? Dobra już to zrobiłem.DZIĘKuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi